Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 10 personen * 1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) * 2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden * 250 g gepelde garnalen Pastadeeg: Je kan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr geschilde, schone pompoen 2 el olijfolie 2 kipfilets 1 tl gehakte rozemarijn 2 el (geroosterde) pijnboompitten 200 gr verse ricotta 12[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen Voor de Pasta 300 gram pastameel 3 kakelverse eieren Voor de Cherrytomatensaus 250 ml extra vergine olijfolie 32 cherrytomaten, horizontaal[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr geschilde, schone pompoen 2 el olijfolie 2 kipfilets 1 tl gehakte rozemarijn 2 el (geroosterde) pijnboompitten 200 gr verse ricotta 12[...]
Bron: smulweb.nlIk heb dit recept uit Gino's pasta gemaakt en het was heerlijk. Het behoeft geen aanpassingen. Het is trouwens een heerlijk boek en zeker een aanrader.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHerfst het is toch écht samen met de winter mijn favoriete seizoen! De kleuren van de bomen, de geur als je door het boos dwaalt, de regenachtige zondagen,[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlLasagne vellen gaar koken en droog deppen. Ondertussen cherrytomaatjes (blik) in pan met chilipoeder en tijm. Zalmmoot in reepjes snijden en door tomaten saus.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten 1 ui 3 tenen knoflook 8 el olijfolie 800 g gepelde tomaten (blik à 400 g) 2 el pijnboompitten 150 g Pecorino Romano 30 g basilicum (bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g groene asperges 5 el olijfolie extra vierge 1 bakje romaatjes ((250 g), gehalveerd) 1 zakje pijnboompitten (65 g) 2 bakjes verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 zakjes pijnboompitten (a 65 g) 60 g verse dille (van plantje of uit 4 zakjes) 1 blikje ansjovisfilets (uitgelekt) 1 el kappertjes 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 uien 400 g champignons 3 el olijfolie 3 el bloem 600 ml volle melk 600 g bladspinazie 250 g verse lasagnebladen 2 el pijnboompitten (zakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 2 tenen knoflook 8 el olijfolie 400 g tomatenblokjes (blik) 1 tl suiker 30 g basilicum (bakje à 15 g) 2 el pijnboompitten 300 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 tenen knoflook 500 g kastanjechampignons (bakje) 80 g pijnboompitten (bakje) 5 el olijfolie 1.2 kg bladspinazie (zak) 400 g zachte[...]
Bron: ah.nlMaak eerst de drie 'smeersels'. 1. 1 tomaat, 10 zongedroogde tomaatjes, 1/4 knoflookteentje en een beetje olie (uit het potje van de zongedroogde tomaatjes).[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlvoor 4 personen 4 tomaten 20 g boter 100 g magere spekblokjes 1 ui, gesnipperd 450 g spinazie a la creme (diepvries), ontdooid 1 blikje geconcentreerde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Lasagnabladen 400 gr diepvries spinazie 250 gr champignons 1 gote ui in ringen 500 ml kwark 100 gr gemalen parmezaanse kaas 100 gr geraspte[...]
Bron: smulweb.nl