Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 8 150 gr penne pasta 4 eetlepels rode wijnazijn 1 eetlepel citroensap 2 teentjes knoflook, geperst 2 theelepels gedroogde oregano[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 g farfalle (pasta) 375 g groene asperges, bijgesneden, in stukjes van 5 cm 2 theel. olijfolie 1 grote ui, doormidden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 uien, fijngehakt 2 stengels selder, fijngesneden olijfolie 4 wortels, in kleine blokjes 1 el tomatenpuree 2 blikken gepelde tomaten 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 2-3 teentjes knoflook - olijfolie of zonnebloem olie - oregano - verse basilicum blaadjes (of anders basilicum gesneden) - 3 blikken gepelde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Blikje tonijn op olie 375 gram (tros-)tomaten ½ grote ui of 1 kleine ui sap van 1/3 (grote) citroen of van een ½ kleine citroen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 2-3 teentjes knoflook - olijfolie of zonnebloem olie - oregano - verse basilicum blaadjes (of anders basilicum gesneden) - 3 blikken gepelde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Blikje tonijn op olie 375 gram (tros-)tomaten ½ grote ui of 1 kleine ui sap van 1/3 (grote) citroen of van een ½ kleine citroen[...]
Bron: smulweb.nlDit is alweer mijn tweede foodblogswap, waarbij foodbloggers elke maand koken van een ander blog. Deze maand kook ik van het blog van Nienke, love4food.nl .[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHeb je gisteren ook voetbal gekeken, Nederland tegen Chili? Wat speelde Nederland goed he! We hebben genoten van de wedstrijd. Voor bij de wedstrijd had ik[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlDie boter! Onthoud die even, want de rest van het recept is minder kritisch en daar kan je alle kanten mee uit. De pistacheboter is feitelijk een pesto op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNa een zeer natte zomer opeens een heerlijke nazomerdag. Zo lekker dat we zelfs buiten hebben gegeten. En op het menu stond ook nog eens iets zomers:[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet lijkt zo makkelijk, maar hoe maak je een saus die in je geheugen blijft. En pasta is ook zo iets, verse is heerlijk, maar gedroogde kan ook heerlijk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlMijn zus van The blog de Clementine was dolenthousiast over dit recept van de Michelinsterrenkok (7 sterren) Bruno Barbieri. En ze heeft gelijk, zelfs mijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 400 g penne of een andere pastasoort 500 g rijpe tomaten, in blokjes 4 lente-uien, versnipperd 175 g artisjokharten uit blik of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Canneloni kant en klaar ( anders zelfgemaakt met 200 gram bloem en twee eieren ), 500 gram ricotta, verse italiaanse kruiden zoals tijm,[...]
Bron: smulweb.nl