Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 137 recepten
voor 4 personen -200 g (voor saus) + 100 g (om te gratineren) Brugge Rodenbach Kaas -300 g gekookte ham in reepjes gesneden -500 g macaroni -150 g boter -150[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gram rundergehakt 1 blikje tomatenblokjes 1 verkruimelde vleesbouillontablet 2 theelepels suiker 2 theelepels gedroogde oregano 1 blaadje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 el olijfolie 1 gesnipperde ui 1 stengel bleekselderij, fijngesneden 1 fijngesneden wortel 2 fijngesneden teentjes knoflook 350[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 300 g kipgehakt 50 g rode paprika, zonder zaadlijsten en in fijne blokjes gesneden 50 g stengels prei, fijngesneden 50 g erwten[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr macaroni of penne Zout 1 ui, fijngesneden 2 eetlepels olie 500 gr rundergehakt Witte peper Nootmuskaat 1 theelepel kaneel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 50 gr boter 50 gr bloem 600 ml hete melk 175 gr gorgonzola, of andere blauwschimmelkaas snufje nootmuskaat 12 lasagnebladen (die[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 grote zoete aardappels (ongeveer 450 gr totaal) 1 teentje knoflook, uitgeperst 1/2 theelepel zout 1/2 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 72 700 gr bloemige aardappelen 3/4 theelepel zout 1 groot ei 250 gr witte bloem 1 snufje gemalen nootmuskaat Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 pompoensaus: 500 gr pompoen, zonder zaden 60 gr boter 4 eetlepels room (probeer room met een zo'n hoog mogelijk vetgehalte te[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 Bechamelsaus saus 50 gr ongezouten boter 50 gr witte bloem 600 ml magere melk, verwarmd, gebruik meer indien nodig 1 snufje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 500 gr mager rundergehakt 2 uien in blokjes gesneden 2 blikken gehakte tomaten flinke snuf gemengde kruiden 1/2 fles rode wijn[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 olie of boter om in te vetten 225 gram vlees uit varkenssaucijsjes (snij de worst open) 45 gram boter 3 eetlepels bloem 475 ml[...]
Bron: allrecipes.nl