Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 40 recepten
voor 4 personen * 50 g boter * 50 g bloem * 500 ml halfvolle melk * 1 aubergine * 1 winterpeen * 1 courgette * 2 el olijfolie * 1 zak spinazie (300 g) *[...]
Bron: smulweb.nlDe bewuste eter is vast al op de hoogte van het bestaan van courgetti. Maar voor wie deze briljante pasta vervanger nog niet ontdekt heeft: je vervangt de[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlHet klassieke, ouderwetse lasagne-recept met de italiaanse heilige 3-eenheid (aka wortel, ui en bleekselderij) maar in plaats van bechamel met creme fraiche![...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlTagliatelle van Knolselderij met Bolognesesaus Mijn collegaatje Anna hoorde ik afgelopen week over het vervangen van pasta door groenten, om zo koolhydraatarm[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlNa de vele BBQ's, maaltijdsalade's en stokbroden van de afgelopen tijd hadden wij wel weer eens zin in een lekker dampend bordje pasta! Samen met mijn jongste[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlVrijdagochtend vroeg ik aan mijn moeder of ik die avond mocht koken, het antwoord is altijd ja. Die vrijdag hadden we met zijn allen ontzettend veel zin in[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlIngrediënten 150 g winterpeen (geschild) 2 stengels bleekselderij 30 g boter 1 pakje Prosciutto di Parma ((vleeswaren 75 g), in reepjes) 400 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 30 g boter 1 pakje Prosciutto di Parma ((ham, 75 g), in reepjes) 400 g rundergehakt 150 g winterpeen (geschild) 2 stengels bleekselderij 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 1 grote ui (fijngesneden) 250 g winterpeen (in kleine blokjes) 250 g champignons (in plakjes) 1 pak spinazie (deelblokjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode ui 300 g winterpeen 2 stengels bleekselderij 180 g Parmezaanse kaas 2 el olijfolie 350 g rundergehakt 70 g tomatenpuree (blikje) 700[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g boter 60 g bloem 500 ml halfvolle melk 1 aubergine 250 g winterpeen 1 courgette 2 el olijfolie 300 g spinazie 690 ml tomatensaus[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 700 ml kraanwater 150 g polenta (maisgries) 2 rode uien 3 tenen knoflook 250 g winterpeen ½ struik bleekselderij 3 el olijfolie 100 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 grote ui 250 g winterpeen 2 stengels bleekselderij ½ runderbouillonblokje 2 el olijfolie 25 g boter 450 g mager rundergehakt 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 romatomaten 4 el olijfolie 2 uien (gesnipperd) 4 tenen knoflook (fijngesneden) 250 g winterpeen (in stukjes) 1 courgette (in stukjes) 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g runderriblappen 300 ml rode wijn (bijv. Montepulciano d'Abruzzo) 3 tenen knoflook (fijngesneden) 2 tl gedroogde salie 2 tl gedroogde[...]
Bron: ah.nl