chinese tomatensoep smulweb | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | aardbeiensoep met citroensorbetijs | honig ovenschotel provencaal | boerenkool ovenschotel vegetarisch
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Pasta zonder gruy bosui

Gevonden 89 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Vislasagne met courgette en tomaat

Dit gerechtje ontstond in m’n hoofd toen ik op de markt aan het viskraam stond aan te schuiven voor garnalen. Merlot had me gevraagd of ik een[...]

Bron: amuse-rouge.blogspot.be
PENNE MET ZALM EN BROCCOLI

voor 3 personen 350 penne 2 tomaten 1 flinke struik broccoli 3/4 bakje Boursin culinair 2 Eetlepel creme fraiche 1 ui 1 teentje knoflook optioneel beetje[...]

Bron: smulweb.nl

Lasagne met zalm, spinazie en pesto

voor 4 personen Spinazievulling: 2 gesnipperde ui, zak verse spinazie, bakje champignons, flinke scheut kookroom light, 3 tenen knoflook, geraspte extra[...]

Bron: smulweb.nl
Lasagne met zalm, spinazie en pesto

voor 4 personen Spinazievulling: 2 gesnipperde uit, zak verse spinazie, bakje champignons, flinke scheut kookroom light, 3 tenen knoflook, geraspte extra[...]

Bron: smulweb.nl
Linguine met gerookte zalm en venkel

Ingrediënten Porties : 4 500 gr linguine 2 venkel's 300 gr gerookte zalm, in reepjes 2 teentjes knoflook, uitgeperst 4 eetlepels olijfolie 100 ml droge[...]

Bron: allrecipes.nl
lasagne met lasagne zalm, pesto en courgette

voor 4 personen -400 g zalm (in plaats van zalm kunt u ook kipfilet gebruiken) -3 eetlepels pesto -1 courgette -200 g kastanjechampignons -1 pakje gezeefde[...]

Bron: smulweb.nl
Penne met zalm en courgette

voor 5 personen Zalm filet (rauw) ongeveer 250 gram , 400 gram Penne, 2 courgette, bakje 250 gram Cherry tomaten, flesje kooroom 250 ml, 1 teentje knoflook[...]

Bron: smulweb.nl
Penne met zalm, spinazie en citroen

voor 4 personen 600 g spinazie, panklaar 5 eetl. olijfolie 2 teentjes knoflook, geperst 3 citroenen zout en versgemalen peper 400 g diepvrieszalm (Vismarine),[...]

Bron: smulweb.nl
Penne met zalm en broccoli

voor 4 personen 300 g volkoren penne; 2 eetlepels olijfolie; 2 tenen knoflook, in dunne plakjes; 600 g broccoli, in kleine roosjes; 1 schaal gerookte[...]

Bron: smulweb.nl
Romige spaghetti met gerookte zalm

voor 2 personen Olijfolie 150 gram (grot) champignons 1 teentje knoflook 200 gram gerookte zalmsnippers 300 ml (kook) room glas witte wijn 2 eetlepels vers[...]

Bron: smulweb.nl
Canneloni spinazie/zalm met gorgonzolasaus

Voor de canneloni met vulling: - 20 canneloni buizen - 5 pp - 500 gram verse bladspinazie - 500 gram zalmfilet (diepvries mag) - 1 grote sjalot - 25 gram[...]

Bron: smulweb.nl
Tagliatelle met bladspinazie en gerookte kip

voor 2 personen Ingrediënten: 2 Teentjes knoflook 450 pak iglo bladspinazie 1 Ui 175 gram Tagliatelle 2 el. Plantaardige olie 300 Gerookte kipreepjes[...]

Bron: smulweb.nl
Lasagne met kidneybonen en pittige kaassaus

Variatie, daar hou ik wel van. Niet op elke dag van de week standaard een bepaald gerecht maken. Daarom in de Keuken van Johanna niet standaard woensdag -[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Tagliatelle met zalm op een bedje van gewokte[...]

Als mijn inspiratie mij een beetje in de steek laat en ik weinig tijd en zin heb om te bedenken wat ik voor het avondeten op tafel zet, dan wijk ik nogal eens[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Lasagne met zalm en prei

250 gram lasagnevellen, 325 gram zalmfilet, 2 preien, 2 knoflooktenen, 3 lente-uitjes in ringetjes, beetje boter. Voor de bechamelsaus: 40 gram boter, 40 gram[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Tagliatelle met zalm

voor 2 personen 250 gram verse tagliatelle 1 doosje champignons 200 gram gerookte zalm (snippers 250 gr) (evt. plak ham) 1 bakje Boursin cuisine (evt. extra[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy