Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Deze keer stond er een recept van Jeroen Meus op het programma. Er lagen nog wat tomaten en scampi's die op moesten en nog wat lekkere verse kruiden. Dus[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beIngrediënten (voor 4 personen) 600 gram verse spinazie 1 middelgrote ui (gesnipperd) 100 gram walnoten (fijngehakt) 2 eetlepels vloeibare boter (light) 2[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comIngrediënten 400 g penne (zak 500 g) 1 ui 15 g peterselie (zakje à 30 g) 3 el olijfolie 200 g gerookte zalmsnippers 100 ml cognac (slijter) 200 ml[...]
Bron: ah.nlVan een restje haas van gisteren (de Argentijnse haas van Lidl) deze variatie op 'pappardelle sulla lepre' te maken. Ingrediënten Pappardelle Uitgeplozen vlees[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen *pakje pastavellen *zalmfilet 250g *gerookte zalm 200g *cognac, 100 ml *pastasaus napolitana 500ml *kookroom (light) 300ml *parmezaanse of[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 400 gr bloem 4 eieren zout en peper naar smaak 500 gr zeebaars 1 eetlepel extra vergine olijfolie 1 hele teen knoflook, gepeld[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 g penne (pasta) 3 eetlepels olijfolie extra vierge 1 kleine ui, gesnipperd 200 g gerookte zalmsnippers 100 ml cognac (slijter) 200 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram kipfilet (in reepjes) 2 eetlepels olijfolie 5 eetlepels cognac of vieux 1 a 2 theelepels milde paprikapoeder 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen *pakje pastavellen *zalmfilet 250g *gerookte zalm 200g *cognac, 100 ml *pastasaus napolitana 500ml *kookroom (light) 300ml *parmezaanse of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram kipfilet (in reepjes) 2 eetlepels olijfolie 5 eetlepels cognac of vieux 1 a 2 theelepels milde paprikapoeder 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlIk ben dol op lasagne en maak eigenlijk altijd de standaard versie met rode saus. Dit keer wilde ik wat anders proberen en maakte een lasagne met een roomsaus.[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl