Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
voor 4 personen 12 mini witloofjes (uit de volle grond) 12 raviolivellen 150 g shii-take′s 150 g oesterzwammen 1 sjalot 150 g witte champignons 1 dl[...]
Bron: smulweb.nl(2 pers) 1 pak verse ravioli rossi (AH, 250 gr) 1 doosje oesterzwammen 125 ml slagroom 2 el pesto rosso (pot, bertolli) 50 gram ontbijtspek verse bieslook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 12 mini witloofjes (uit de volle grond) 12 raviolivellen 150 g shii-take′s 150 g oesterzwammen 1 sjalot 150 g witte champignons 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 ui 1 bakje oesterzwammen (150 g) 1 bakje bundelzwammen (100 g) zeezout 150 g volkoren penne rigate (pasta, zak a 500 g) 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g tagliatelle (lintpasta) 1 schaaltje seizoensmelange (paddestoelen, 150 g) 1 bakje oesterzwammen (150 g) 6 el olijfolie met witte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g volkoren penne (pasta) 2 eetlepels olijfolie (eventueel uit potje zongedroogde tomaten) 1 schaaltje kalkoenborstfiletreepjes 150 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien 2 bakjes oesterzwammen (a 150 g) 3 eetlepels olijfolie 1 zakje bechamelsaus (pak a 2 x 50 g) 500 ml melk 150 g blauwaderkaas (bijv.[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak penne rigate (pasta 500 g) 2 uien 1 bakje oesterzwammen (150 g) ½ potje gedroogde tomaten in olie (a 180 g) 2 eetlepels olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bak tagliatelle (pasta, koelvers, 250 g) 2 bakjes oesterzwammen (paddenstoelen, a 150 g) 3 el olijfolie 150 g verse roomkaas met peper 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui (biologisch) 1 bakje oesterzwammen (150 g) 1 bakje bundelzwammen (100 g) zeezout 150 g volkoren penne rigate (zak a 500 g) 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlMag dit ultieme herfstrecept nog nu het al eigenlijk winter is? Ik zou dit gezellige gerecht wel in alle seizoenen kunnen eten! 500g gnocchi 200ml soja[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlAls ik eens een minuutje tijd over heb, durf ik wel eens in een kookmagazine bladeren. En zo heel af en toe durf ik wel eens op iets lekkers stoten dat ik wil[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beGnocchi met paddestoelen & artisjokken Superlekker gerecht uit de Allerhande. Eenvoudig om te maken en simpel tot vegetarische variant om te toveren. Ik[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nl100 gram semolina 100 gram bloem tipo 00 2 eieren geklutst 250 gram kastanje champignons 150 gram oesterzwammen in stukken gescheurd 125 gram ricotta 100 ml[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 20 g gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) 2 1/2 dl kokendheet water 2 eetl. olijfolie 2 uien, versnipperd 2 tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nl