Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten Porties : 4 10 g gedroogd eekhoorntjesbrood (porcini) 90 ml kokend water 2 el olijfolie, extra vergine 3 sjalotjes, fijngesneden 225 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 450 g tagliatelle, 300 g oesterzwammen, 150 g shii-take, 100 g champignons, 3 lente-uitjes, 1 rood en 1 groen pepertje, 2 roomkaas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 g tagliatelle, 300 g oesterzwammen, 150 g shii-take, 100 g champignons, 3 lente-uitjes, 1 rood en 1 groen pepertje, 2 roomkaas[...]
Bron: smulweb.nlLasagne van Irene Verschillende recepten van lasagne Wij eten regelmatig lasagne. Met een paddenstoelensaus en groenten , met zalm en spinazie of een versie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAls je Vongole wilt kopen vraag je om Vongole, wat eigenlijk Italiaans is voor wat in het Nederlands de Gemarmerde Tapijtschelp heet. Ze horen bij de familie[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 1 ui 1 bakje oesterzwammen (150 g) 1 bakje bundelzwammen (100 g) zeezout 150 g volkoren penne rigate (pasta, zak a 500 g) 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 kalfssaucijzen 1 rode peper 300 g oesterzwammen 20 g platte peterselie (bakje à 20 g) 1 teen knoflook 3 el olijfolie 350 g pappardelle 75[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g volkoren penne (pasta) 2 eetlepels olijfolie (eventueel uit potje zongedroogde tomaten) 1 schaaltje kalkoenborstfiletreepjes 150 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak penne rigate (pasta 500 g) 2 uien 1 bakje oesterzwammen (150 g) ½ potje gedroogde tomaten in olie (a 180 g) 2 eetlepels olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bak tagliatelle (pasta, koelvers, 250 g) 2 bakjes oesterzwammen (paddenstoelen, a 150 g) 3 el olijfolie 150 g verse roomkaas met peper 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui (biologisch) 1 bakje oesterzwammen (150 g) 1 bakje bundelzwammen (100 g) zeezout 150 g volkoren penne rigate (zak a 500 g) 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlAls je Vongole wilt, zou je bij de visboer eigenlijk om Gemarmerde Tapijtschelp moeten vragen. Maar dat doet niemand. Het Italiaanse 'Vongole' is ook hier in[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlAls je geen zin hebt om heel veel moeite te doen maar toch lekker wilt eten is dit het ideale recept, makkelijk en snel en lekker! Wat je nodig hebt voor 2[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlAls ik eens een minuutje tijd over heb, durf ik wel eens in een kookmagazine bladeren. En zo heel af en toe durf ik wel eens op iets lekkers stoten dat ik wil[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 20 g gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) 2 1/2 dl kokendheet water 2 eetl. olijfolie 2 uien, versnipperd 2 tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nl