Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen 20 gr. gedroogd eekhoorntjesbrood in grove stukken zout peper 300 gram champignons in stukken bijv. in vieren 400 gram korte pasta bijv. penne[...]
Bron: smulweb.nlDit recept komt ook uit het boek 'Jamie's Italië' van Jamie Oliver. Het is een rommelig recept met weinig kleur, maar het is echt verrukkelijk. In dit recept[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlLasagna 200 gr. Verse lasagnabladen 1 Ui, fijngesneden 1 Wortel, in plakjes gesneden 1 Stengel bleekselderij, in plakjes gesneden 4 Eetlepels olijfolie 300 gr.[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlDeze lasagne is zacht van smaak en lekker romig. Ingrediënten : 20 gram gedroogde Porcini (eekhoorntjesbrood) 2 eetlepels olijfolie 2 grote uien 1 laurierblad[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDit recept komt ook uit het boek 'Jamie's Italië' van Jamie Oliver. Het is een rommelig recept met weinig kleur, maar het is echt verrukkelijk. In dit recept[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDeze lasagne is zacht van smaak en lekker romig. Ingrediënten : 20 gram gedroogde Porcini (eekhoorntjesbrood) 2 eetlepels olijfolie 2 grote uien 1 laurierblad[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlLasagna con Porcini 200 gr. Verse lasagnabladen 1 Ui, fijngesneden 1 Wortel, in plakjes gesneden 1 Stengel bleekselderij, in plakjes gesneden 4 Eetlepels[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIn Italië heb ik voor het eerst truffel gegeten. Als je in de herfst richting Umbria gaat, ontkom je er ook bijna niet aan. In de souvenirwinkels liggen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDeze ravioli maakte mijn zus toen ik bij haar at en hij was heerlijk! Het originele recept schreef knoflook voor, maar we kwamen er achter dat de knoflook op[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit recept met prei is heerlijk zacht van smaak, omdat de prei langzaam gestoofd is in wijn en bouillon onder een dakje van parmaham. De pappardelle heb ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIedereen zou een champignonpasta in zijn receptenvoorraad moeten hebben. Perfect voor een ik-heb-geen-tijd-of-inspiratie-maar-ik-wil-eten-NU-moment. Het is[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.bevoor 2 personen 25 gram gedroogd eekhoorntjesbrood 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel boter 4 tenen knoflook geperst 250 gram gemengde paddestoelen 1 dl[...]
Bron: smulweb.nl