Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten Porties : 8 1 pakje (500 gr) spaghetti 1 el olijfolie 200 gr spekblokjes of pancetta 1 el olijfolie 1 fijngehakte ui 1 geperst teentje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels olie (voor de saus) 1 grote ui, gesneden 100 gr bacon (of spek), vet eraf gesneden en in blokjes 25 gr bloem 300 ml[...]
Bron: allrecipes.nl* 350 gr bloem * 3 eieren * 2 el water * snuf zout Vulling: * 250 gr ricotta, uitgelekt * 50 gr parmezaanse kaas Voorbereiding Maak het deeg, mocht je niet[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 3 2 rode paprika's, in stukjes van ong. 2 cm 6 Romatomaten, in vieren 7 plakjes parmaham, in grove stukken 6 eetlepels olijfolie 5[...]
Bron: allrecipes.nl* 350 gr bloem * 3 eieren * 2 el water * snuf zout Vulling: * 250 gr ricotta, uitgelekt * 50 gr parmezaanse kaas Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 50 g boter 50 g bloem 700 ml melk 1 bekertje slagroom (125 ml) 1 groentebouillontablet 1 bakje roma tomaten ((250 g), gehalveerd) 75 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g volkoren (spaghetti (pak 500 g, biologisch)) 4 el olijfolie 2 aubergines (in blokjes) 1 bakje cherry tomaten ((250 g), gehalveerd) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g bloem 5 eieren 2 eetlepels olijfolie extra vierge 300 g aardappels (kruimig geschild) 1 teentje knoflook (geperst) 100 g pecorino[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pakje bacon ((150 g), in reepjes) 3 courgettes (in blokjes van 1 cm) 2 tenen knoflook (geperst) 1 fles tomatensaus (passato di pomodoro[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 lasagnebladen (pakje 250 g, koelvers) 1 bakje basilicum ((15 g), alleen de blaadjes) 10 tasty tom tomaten 8 plakken Parmaham (gehalveerd)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 160 g volkoren macaroni 600 g spinazie 2 el olijfolie 150 g baconreepjes 1 pakje Macaroni ovenschotel Kip mozzarella tomaat (95 g) 500 ml[...]
Bron: ah.nlZe zijn er weer, de asperges van Hollandse bodem. Vorige week heb ik al asperges gegeten op de klassieke manier met ham, ei en hollandaisesaus, maar deze week[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlZe zijn er weer, de asperges van Hollandse bodem. Vorige week heb ik al asperges gegeten op de klassieke manier met ham, ei en hollandaisesaus, maar deze week[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 30 gr boter om in te bakken 75 gr Parmaham 400 gr rundergehakt 100 gr kleine champignons, in stukjes 150 gr winterpeen, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 10 plakjes pancetta of gerookte doorregen bacon, gesneden * 1 handje verse rozemarijn, blaadjes geplukt en fijngehakt * olijfolie * 1 grote[...]
Bron: smulweb.nl