Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Ingrediënten Porties : 6 2 el olijfolie 1 gesnipperde ui 1 stengel bleekselderij, fijngesneden 1 fijngesneden wortel 2 fijngesneden teentjes knoflook 350[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 9 grote lasagnebladen 3 blokjes kippenbouillon 480 ml kokend water 115 gram boter 1 grote ui, gesnipperd 2 theelepels geperste[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 Voor de vleessaus 3 eetlepels olijfolie 1 grote ui, gehakt 2 kleine stengels bleekselderij, gehakt 2 wortels, gehakt 2 grote[...]
Bron: allrecipes.nlToch minstens een keer per jaar moet er een grote bak lasagne worden gemaakt. Lasagne eten is voor mij net zoiets als aardappelpuree. Food for the soul,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comHet recept van deze lasagne komt uit De Zilveren Lepel. Wel paste ik het iets aan, ik voegde namelijk een klein teentje knoflook toe. Ik hou nu eenmaal erg[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen 250 gr droge lasagne 500 gr gemengd gehakt of kippegehakt 300 gr gekookte ham 250 ml Lichte Room (20% vet) 1/2 L melk 500 gr tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlDit receptje stond al lang op mijn TO DO-lijstje. Al van voor nieuwjaar... Ik had alles al in huis gehaald, maar het kwam er maar niet van. Aangezien ik toch[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAls er op mijn blog één gerecht is dat ideaal is om te maken wanneer je visite hebt, dan is dit het wel. Je maakt alles, maar dan ook echt àlles op voorhand[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLasagne van Irene Verschillende recepten van lasagne Wij eten regelmatig lasagne. Met een paddenstoelensaus en groenten , met zalm en spinazie of een versie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn de winter is het altijd heerlijk om vlees te stoven: de avond vantevoren alvast bereiden en een paar uur opzetten zodat je na een werkdag weinig hoeft te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIk heb dit recept uit Gino's pasta gemaakt en het was heerlijk. Het behoeft geen aanpassingen. Het is trouwens een heerlijk boek en zeker een aanrader.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVroeger hield ik niet zo erg van lasagne. Maar toen ik dit recept vorig jaar voor het eerst zelf maakte, veranderde dat volkomen. Deze was zo ongelofelijk[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlLasagne wordt bij voorkeur gemaakt met h.o.h-gehakt; van rund en varken om precies te zijn. Ik zeg het er maar even bij, voor het geval je je h.o.h gehakt bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 1 duopak gerookte spekblokjes (250 g) 1 schaal Toscaanse worstjes (ca. 270 g) 1 ui (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden) 5 stengels[...]
Bron: ah.nlDie boter! Onthoud die even, want de rest van het recept is minder kritisch en daar kan je alle kanten mee uit. De pistacheboter is feitelijk een pesto op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl