Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
In de herhaling! lekker brood 500 gram bloem, 1 tl zout, 7 gram gedroogde gist, 2,5 dl melk, 4 el olie (evt. van de tomaten), 1 ei (gesplitst) 10[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWeer een erg lekker hartig brood. Deeg maken van 500 gram bloem, 5 ml zout, 1 zakje gedroogde gist, 2,5 dl melk, 4 el olie (van de tomaten), 1 eigeel, 10[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijk witbrood! Goed te snijden, lekker kruim en mooi stevig, maar niet te! Maak deeg van: 700 gram bloem, 5 ml zout, 25 gram boter, 7 gram gist, 5 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 1 januari 300 ml water, 2 el olie, 1 el tomatenketchup, 500 gram bloem, 1,5 tl paprikapoeder 1/2-1 tl cayennepeper, 1 tl oregano, 1/2 tl zwarte peper,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe stokbroodjes waren een beetje bleek aan de buitenkant. Daar snap ik nou echt niets van, 20 minuten op 220 graden, en een kleur als van gipsarm! Maar de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 21 november een heel zoet brood! het deeg is heerlijk luchtig Deeg maken van: 500 gram bloem, 7 gram gedroogde gist (1 zakje), 5 ml zout, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt op 23 oktober Deeg maken van 1,2 dl water, 2 el melkpoeder, 100 gram zachte roomboter (niet gesmolten), 1 el suiker, 5 ml zout, 240 gram bloem, 10 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 23 september Deeg maken van: 350 gram meergranen meel, 225 gram roggemeel, 5 ml zout, 5 ml kaneel, 5 ml koekkruiden, 25 gram boter, 5 ml gist, 1 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 2 september maak een deeg van 225 gram bloem, 5 ml gist, 5 ml zout, 7,5 ml suiker, 130 ml water en 50 gram geraspte oude kaas. Dus geen boter of olie![...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit is een van de mooiste broden die ik tot nu toe gemaakt heb, het ziet er prachtig uit en smaakt ook nog eens heerlijk! Deeg maken van 700 gram bloem, 10 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGemaakt op 15 april. Het was de bedoeling om Armeense slakkenhuisjes te maken,maar het deeg was zo ongelooflijk kleverig dat vlechten e.d. er niet in zat, ik[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com