Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 52 recepten
500 g bloem 1 blikje gezoete gecondenseerde melk* 1/2 kop water 1 zakje gedroogde gist of 15 gr verse gist 2 lepels boter 1 ei snufje zout 1 kokosnoot 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 230 gr. tarwebloem 50 gr. boter ( in blokjes) 1 zakje gedroogde gist (11 gr.) ½ theel. zout 25 gr. basterd suiker 1 ei[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 30 225ml warm water (45 C) 1 (7g) zakje droge gistkorrels 225ml warm tomatensap (45 C) 375g zuurdesem zetsel 2 theel witte suiker[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 24 2 (7g) zakjes droge gistkorrels 1 eetl suiker 800g spelt bloem 450ml warm water (45 C) 1 eetl zout Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetl. citroensap 2 eetl. vloeibare honing 1/2 theel. Chinees vijfkruidenpoeder 3 kipfilets, elk ca. 140 g 4 grote[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 blik kikkererwten, circa 400 g, uitgelekt en afgespoeld 1 tl olijfolie, extra vergine ½ tl gemalen komijn (djinten) flinke[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 ciabatta's of 1 kleine baguette 2 teentjes knoflook, gehalveerd 1 ei, hardgekookt 1 tl dijonmosterd 1 el citroensap 150 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 250 gr bloem (in porties) 50 gr suiker 6 gr zout 7 gr gist 160 ml melk 30 gr boter 2 eieren 5 hele eieren, geverfd indien[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 3 eetl. suiker 4 eetl. lauwwarm water (40-45°C) 1 zakje gedroogde gist 250 g gepureerde aardappel 2½ dl magere melk 30 g boter[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 kipfiletje (geen plof maar biologisch) 2 ciabatta`s (middel) 1 avocado (eetrijp) 1/4 Komkommer Sla-mix Spaans pepertje 2 eetlepels magere[...]
Bron: smulweb.nlBrood met zaadjes gaat er hier altijd in als 'koek'. Maar toch maak ik het iedere keer weer net ietsje anders of zelfs een geheel ander recept. Brood met[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comWit brood is wit brood. Of toch niet? Uiteraard is het altijd gemaakt van tarwe bloem , maar er kan met de rest van de ingrediënten volop gevarieerd worden.[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comWit brood is wit brood. Of toch niet? Uiteraard is het altijd gemaakt van tarwe bloem , maar er kan met de rest van de ingrediënten volop gevarieerd worden.[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIn Frankrijk had ik een bakblik voor stokbroden gekocht, ziet er leuk uit en werkt ook nog aardig, de broden blijven mooi in vorm (als ze tenminste goed[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com* 500 g bloem, * 5 g selderiezout, * 5 g zout, * 50 g zachte boter, * 20 g verse gist,verkruimeld, * 300 ml handwarm rozenwater eventueel gewoon water, * 2[...]
Bron: smulweb.nl