Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
500 gram bloem, 500 ml handwarm water, 1 zakje gedroogde gist, 1 zakje poeder voor aardappelpuree, 1 el suiker, olijfolie, 1 dessertlepel zout, grof zeezout,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 blik kikkererwten, circa 400 g, uitgelekt en afgespoeld 1 tl olijfolie, extra vergine ½ tl gemalen komijn (djinten) flinke[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 400 g bloemige aardappelen, geschrobd en in grote stukken gesneden 700 g witte bloem 1 tl zout 1 zakje instantgist, circa 7 g 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 24 1 aardappel, geschild en in blokjes gesneden 350 ml water 15 g (2 zakjes) droge gist 800 g bloem 3 afgestreken eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 shoarmabroodje, in tweeën gesneden 1 eetlepel olijfolie 2 middelgrote aardappels, gekookt en in blokjes gesneden 2 eieren,[...]
Bron: allrecipes.nl500 gram bloem, 500 ml handwarm water, 1 zakje gedroogde gist, 1 zakje poeder voor aardappelpuree, 1 el suiker, olijfolie, 1 dessertlepel zout, grof zeezout,[...]
Bron: smulweb.nlhet broodje van de week van 't Pakhuis.
2 Franse landbroden en 12 witte bolletjes Ongeveer 2 jaar bak ik nu zelf brood. Vloerbrood, bolletjes en 'gewone' bruine broden zoals bij de bakker. Maar veel[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlWe zijn op het moment helemaal van het brood bakken, zeker nu we het boek van Paul Hollywood hebben. Is ook niet verwonderlijk, het staat vol met de[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlHet blijft lastig om zonder gluten een brood te bakken dat qua smaak op een gewoon brood lijkt. Ik had nog een zakje quinoa meel in de kast liggen en dat is[...]
Bron: xandrabaktbrood.blogspot.nlIngrediënten Tarwebloem 350 gram Volkorenmeel 110 gram Kookvocht aardappelen 150 ml Aardappelen gekookt 230 gram Zout 6 gram Gist 15 gram Boter 25 gram[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlEen simpel en heerlijk tussendoortje met zoete aardappel als basis. Je kunt er lekker mee variëren, door er bijvoorbeeld noten en rozijnen aan toe te voegen.[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlVorige week heb ik dit brood gebakken. en toen had ik ineens de smaak te pakken. en dus besloot ik een brood te bakken met zoete aardappel. Nu heb ik dus weer[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comDit weekend maar weer eens wat geprobeerd. De klassiekers bak ik met grote regelmaat en gaan grif op. Maar altijd het zelfde bakken gaat vervelen. Om dat voor[...]
Bron: bakzebruin.blogspot.comGoedenavond! Vanavond heb ik voor het eerst in m'n leven gehaktbrood gemaakt en oei wat was het lekker! Je mengt in een schaal 500 gram gehakt met 1 ei, 1 el[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl