Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 4 personen 1 stokbrood of (oud)brood 1 teen knoflook extra vierge olijfolie peper en zout (uit molen) 5 rijpe tomaten 1 bosje basilicum witte wijnazijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Opbrengst : 1 brood 285 gr broodmeel 15 gr glutenmeel 50 gr tarwemeel 1 zakje (7 gr) gist 220 ml water 5 gr zout 1 eetlepel suiker 40 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 plakjes Italiaans brood 2 tomaten (in plakjes gesneden) 50 gr mozzarella kaas (in plakjes gesneden) 6 blaadjes basilicum[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 235 g patentbloem - 1 el bakpoeder - ¼ - ½ tl ( maatlepels ) zout, afhankelijk van de kaas die je gebruikt - ¼ tl versgemalen[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comEen heerlijk hartig brood, lekker bij een kop soep of de barbecue. Dit brood kan al van tevoren gemaakt worden want het kan - goed verpakt in een diepvrieszak[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 5 personen 3 el olijfolie (of beter nog: de olie van de zongedroogde tomaten); 360 g broodbloem (of half bloem en half griesmeel, dat doe ik altijd); 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 ciabattabrood om af te bakken - 1 teentje knoflook - olijfolie - 1 blik tomaten blokjes - 10 plakjes salami( beleg) - 1 zakje geraspte[...]
Bron: smulweb.nl* 500 g bloem, * 5 g selderiezout, * 5 g zout, * 50 g zachte boter, * 20 g verse gist,verkruimeld, * 300 ml handwarm rozenwater eventueel gewoon water, * 2[...]
Bron: smulweb.nlPesto is een Italiaanse delicatesse, die oorspronkelijk werd gemaakt door olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Pecorino en/of Parmezaanse kaas, en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlVoor de lunch probeer ik een lekker belegde ciabatta uit Allerhande. Ik gebruik een afbakciabatta en nadat deze uit de oven komt, wordt deze bestreken[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlNormaal gesproken ben ik zeer tevreden over de "La Place", maar de liefde is vanaf deze week een beetje bekoeld. Al sinds ik er voor het eerst ging eten was ik[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlEen bekend broodje wat ik graag maak. Ooit een keer ergens als lunch gehad en sindsdien is het een favoriet. De combinatie is erg lekker, makkelijk om te maken[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlIngrediënten 2 gegrilde paprika's (potje 295 g) 2 el basilicum (alleen de blaadjes) ½ tl gedroogde rozemarijn ½ el mayonaise 1 ei (hardgekookt)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 tenen knoflook 1 citroen (schoongeboend) 1 bakje basilicum ((15 g), alleen de blaadjes) 1 blik artisjokharten ((400 g), in vieren) 5 el[...]
Bron: ah.nlOmdat de inschrijving voor deze foodblogswap precies in onze meivakantie viel had ik me eigenlijk niet opgegeven om mee te doen... tot daar binnen de[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nl