Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
500 g bloem 1 blikje gezoete gecondenseerde melk* 1/2 kop water 1 zakje gedroogde gist of 15 gr verse gist 2 lepels boter 1 ei snufje zout 1 kokosnoot 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 230 gr. tarwebloem 50 gr. boter ( in blokjes) 1 zakje gedroogde gist (11 gr.) ½ theel. zout 25 gr. basterd suiker 1 ei[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 30 225ml warm water (45 C) 1 (7g) zakje droge gistkorrels 225ml warm tomatensap (45 C) 375g zuurdesem zetsel 2 theel witte suiker[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 24 2 (7g) zakjes droge gistkorrels 1 eetl suiker 800g spelt bloem 450ml warm water (45 C) 1 eetl zout Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 250 gr bloem (in porties) 50 gr suiker 6 gr zout 7 gr gist 160 ml melk 30 gr boter 2 eieren 5 hele eieren, geverfd indien[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 3 eetl. suiker 4 eetl. lauwwarm water (40-45°C) 1 zakje gedroogde gist 250 g gepureerde aardappel 2½ dl magere melk 30 g boter[...]
Bron: allrecipes.nlWit brood is wit brood. Of toch niet? Uiteraard is het altijd gemaakt van tarwe bloem , maar er kan met de rest van de ingrediënten volop gevarieerd worden.[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIn Frankrijk had ik een bakblik voor stokbroden gekocht, ziet er leuk uit en werkt ook nog aardig, de broden blijven mooi in vorm (als ze tenminste goed[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijk witbrood! Goed te snijden, lekker kruim en mooi stevig, maar niet te! Maak deeg van: 700 gram bloem, 5 ml zout, 25 gram boter, 7 gram gist, 5 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 1 januari 300 ml water, 2 el olie, 1 el tomatenketchup, 500 gram bloem, 1,5 tl paprikapoeder 1/2-1 tl cayennepeper, 1 tl oregano, 1/2 tl zwarte peper,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 21 november een heel zoet brood! het deeg is heerlijk luchtig Deeg maken van: 500 gram bloem, 7 gram gedroogde gist (1 zakje), 5 ml zout, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt op 23 oktober Deeg maken van 1,2 dl water, 2 el melkpoeder, 100 gram zachte roomboter (niet gesmolten), 1 el suiker, 5 ml zout, 240 gram bloem, 10 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit is een van de mooiste broden die ik tot nu toe gemaakt heb, het ziet er prachtig uit en smaakt ook nog eens heerlijk! Deeg maken van 700 gram bloem, 10 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGemaakt op 15 april. Het was de bedoeling om Armeense slakkenhuisjes te maken,maar het deeg was zo ongelooflijk kleverig dat vlechten e.d. er niet in zat, ik[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit recept vond ik in de New York Times, maar we hebben het zo erg aangepast dat vooral de aroma's zijn gebleven. En die zijn ver-ruk-ku-luk. Mijn huisgenoot[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl