Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 8 recepten
In Frankrijk had ik een bakblik voor stokbroden gekocht, ziet er leuk uit en werkt ook nog aardig, de broden blijven mooi in vorm (als ze tenminste goed[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen smakelijk brood, door overrijs tijdens de tweede rijsperiode zakte het in de oven wat in elkaar. dus dit ga ik nog eens proberen. deeg maken van 1 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comBrood met een heerlijke smaak, lekker sappig! een soepel deeg maken van 250-300 gram bloem, 100 gram roggemeel, 5 gram gist, 10 gram zout, 350 gram water, 200[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAl sinds mensenheugenis worden granen gebruikt om brood te bakken. Welke zijn het meest geschikt? Er zijn vele soorten graan. Voor onze voeding zijn de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe stokbroodjes waren een beetje bleek aan de buitenkant. Daar snap ik nou echt niets van, 20 minuten op 220 graden, en een kleur als van gipsarm! Maar de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt op 23 oktober Deeg maken van 1,2 dl water, 2 el melkpoeder, 100 gram zachte roomboter (niet gesmolten), 1 el suiker, 5 ml zout, 240 gram bloem, 10 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 2 september maak een deeg van 225 gram bloem, 5 ml gist, 5 ml zout, 7,5 ml suiker, 130 ml water en 50 gram geraspte oude kaas. Dus geen boter of olie![...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comop 8 mei hebben we de kruidenstokjes gegeten met allerlei lekkere kaasjes en smeerseltjes en ook nog wat wraps met roomkaas, zalm en bieslook. Erg eenvoudig,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com