Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
500 gr witbroodmix, 25 gr boter, 1 theel suiker, 3 dl lauw water -------------------------------------------------------------------------- Voor de vulling:[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 stokbrood, circa 275 g, in plakjes van 2,5 cm gesneden 4 el gezeefde tomaten 2 el zongedroogde tomaten op olie, fijngemaakt 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 lang turks brood 100 gr zachte boter 2 el basilicum 1 tl gekneusde knoflook 3 el pijnboompitten 175 gr in reepjes gesneden mozzarellakaas[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 200-250 g restje pompoen uit de oven - handje walnoten, geroosterd - 1 el olijfolie - klontje boter - paar takjes tijm - 50 g zachte[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com(Post in English? Please scroll down!) Het wordt weer eens tijd voor een lekker recept van een brood. maar dan ook een lekker brood, zo één als toetje na het[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comPitabroodjes * zachte geitenkaas - honing- geroosterde pijnboompitten *(bos)ui (gesnipperd of in ringetjes), paprika (in kleine stukjes), pastasaus, geraspte[...]
Bron: smulweb.nlHoi allemaal! Zoals ik in m'n vorige blogpost al aangaf, at ik vanmiddag een heel goed geslaagde zelfgemaakte sandwichspread op brood. En natuurlijk wil ik dat[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlPesto is een Italiaanse delicatesse, die oorspronkelijk werd gemaakt door olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Pecorino en/of Parmezaanse kaas, en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlNormaal gesproken ben ik zeer tevreden over de "La Place", maar de liefde is vanaf deze week een beetje bekoeld. Al sinds ik er voor het eerst ging eten was ik[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlEen bekend broodje wat ik graag maak. Ooit een keer ergens als lunch gehad en sindsdien is het een favoriet. De combinatie is erg lekker, makkelijk om te maken[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlIngrediënten 1 bakje kastanjechampignons (250 g) 50 g pecorino (stukje) (kaas) 1 zakje pijnboompitten (65 g) ½ zakje verse selderij (Ã 50 g) 1 teen[...]
Bron: ah.nlWe aten afgelopen week deze heerlijke gevulde pitabroodjes. Lekker makkelijk en simpel voor bijvoorbeeld 't weekend. Hier vulde ik ze mee: Gegrilde kipfilet[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlPesto is een Italiaanse delicatesse, die oorspronkelijk werd gemaakt door olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Pecorino en/of Parmezaanse kaas, en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlZelf brood bakken is naast leuk ook nog lekker en gezond. Ideaal om mee te experimenteren en erg makkelijk, zo maak je eenvoudig een brood met de smaken die je[...]
Bron: zoetzuurtje.blogspot.nlHet was een poosje wat rustiger op mijn blog, omdat we op vakantie waren naar Duitsland. Koblenz en omgeving ditmaal en we hebben wederom genoten. Van de[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nl