Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen 750 g varkensrollade * 100 g boter of vloeibaar bakproduct * 2 rode uien, in smalle partjes * 1 winterwortel, in blokjes * 1 eetl. rozemarijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 lamsbout van 2,5 kg. 1 uitje in plakjes. garnering: een paar takjes verse rozemarijn. zout en versgemalen zwarte peper. Voor de saus: 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten ½ pak bladspinazie ((diepvries, a 450 g), ontdooid) 3 sneetjes oud witbrood (ontkorst) 65 g pijnboompitten (geroosterde) 1 zakje verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g vastkokende aardappelen 1 knolselderij 2 tenen knoflook 125 ml slagroom 100 g gruyère 4 hertenbiefstukken (dit product is alleen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g aardappelen iets kruimig 2 kippenbouillontabletten 2 zakken soepgroenten (a 250 g) 1 schaal kipfilets ((320 g), in 8 stukken) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten een hand gemengde verse kruiden (zoals dille of bladpeterselie of bieslook, grof gehakt) 100 ml melk 600 g gehakt half-om-half 1 groot ei 75[...]
Bron: ah.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAhum... Yvonne, je bent niet de enige die geen zin heeft om te leren :P Dank je dat je me een goed excuus geeft om even te "spijbelen"! Ik had vorige week (je[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlHet gerecht voor 2 personen Ingrediënten voor 4 personen: 2 varkenshaasjes kruidenroomkaas Voor de marinade: 500 milliliter rode wijn of 500 milliliter witte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 2 jonge fazanten, 4 sjalotten in plakjes, 2 takken tijm, 2 eetlepels calvados, 2 eetlepels gehakte verse tijm, 4 tenen knoflook, 15 g boter, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Kofta`s: 1 Cup* geraspte groente (bloemkool of wortel, of knolselderij, of spitskool of een combinatie van twee of meer van deze groenten) 1[...]
Bron: smulweb.nl