Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
voor 4 personen 2 wilde eenden. (twee tamme eenden) voor de fond van eend: wortel, bleekselderij, knolselderij, peterselie, wat jeneverbessen, laurier, thijm.[...]
Bron: smulweb.nlDeze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDikke is zelf omnivoor in de ruimste zin van het woord en altijd benieuwd naar nog onbekende smaken. Binnen ons gezin Sigi wordt deze nieuwsgierigheid niet[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlThe horizon cookbook Een paar jaar geleden kocht ik de twee bij elkaar behorende delen van dit kookboek. Het zijn kookboeken (een met recepten en een met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEerste Paasdag mocht ik werken, dus aten wij de avond ervoor ons pré-Paasdiner. Dat bestond onder andere uit dit lekkere beenhammetje, naar een recept uit[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten: 1 bolletje knoflook 50 g zachte boter 25 g basilicumblaadjes, gescheurd 1 kip 1 wortel, gesneden 1 ui, in parten 1 stengel bleekselderij,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 500 g kalfslapjes 2 el bloem 1 el olijfolie 40 g boter 1 kleine ui (gesnipperd) 2 worteltjes (fijngehakt) 2 el bleekselderij (gehakt) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg sukadelapjes 3 uien 500 g winterpeen 10 g peterselie 10 g verse Provençaalse-kruidenmix (bakje) 3 tenen knoflook 1 sinaasappel 2[...]
Bron: ah.nlAls ik bij mijn ouders ging eten in een weekend vroeg mijn moeder mij vroeger wel eens wat ik graag wilde eten. Ik heb daar vaak zonder te twijfelen direct[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetl. honing 3 eetl. citroensap 3 eetl. zoutarme sojasaus 2 tenen knoflook, uitgeperst 1 theel. olijfolie 4 kleine courgettes,[...]
Bron: allrecipes.nlDe Noord-Afrikaanse keuken Dit recept is georiënteerd op de Noord-Afrikaanse keuken. De landen Marokko, Algerije en Tunesië hebben aan veel buitenlandse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 1 hele ui 1 kruidnagel 1400 ml water 200 ml witte wijn 1 steel bleekselderij, in stukken gesneden 1 teentje knoflook 1 takje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 Een 5,5 kg kalkoen 120 gr boter, verzacht 1 citroen, door de helft gesneden snufje zeezout Voor de jus nek en ingewanden van de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 stukken ossenhaas, circa 150 g per stuk, zonder vet ¼ tl extra vergine olijfolie 250 g radijsjes, in dunne plakjes 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 125 g bloem 1 ei, losgeklopt 300 ml halfvolle melk 1 tl zonnebloemolie zout en peper Kip-notenvulling 50 g cashewnoten 1 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kip, circa 1,7 kg, zonder organen 1 ui, in schijfjes gesneden 1 flink worteltje, grofgesneden 1 stengel bleekselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g kogelbiefstuk, in 8 dunne plakjes 2 eetl. olijfolie 1 eetl. grofgemalen zwarte peperkorrels 1 ui, in smalle ringen 2[...]
Bron: allrecipes.nlWecken schijnt weer populair te zijn. Zelf ben ik tot nu toe nooit verder gekomen dan het maken van pruimenjam en appelstroop . Ik herinner me van vroeger dat[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nl