Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 45 recepten
Ingrediënten: ca.1 kilo kalkoen- of kipdrumsticks Marinade: 2 ingelegde citroenen (Turkse winkel) sap van 1/2 citroen 2 knoflooktenen, uit de knijper of vijzel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlUit het boek Melk & Dadels van Rose stories & Nadia Zerouali (van 24Kitchen) komt dit recept voor zeer smakelijke doordeweekse gehaktballetjes. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen klassieker uit de Franse keuken en altijd weer lekker. Ingrediënten: 1 biologische kip van ca 1,8 kg, bijv. Kemper Landhoen roomboter 2 sjalotjes 4 takjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had geen idee hoe het zou worden, kip met het zoete van clementines, het anijsachtige van venkel en ouzo en de scherpe smaak van mosterd. Het was dat het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEr zijn heel wat recepten voor babi tjin of babi chin in omloop; dit is wel een heel makkelijk recept. Lekker junkfood; knapperig, vet en zoet. I ngrediënten :[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 bolletje knoflook 50 g zachte boter 25 g basilicumblaadjes, gescheurd 1 kip 1 wortel, gesneden 1 ui, in parten 1 stengel bleekselderij,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlComfort food, voor een blue monday of een andere blue day. Een giga kipnugget, maar dan anders. Ingrediënten: 4 kipfilets 40g gepelde hazelnoten 25g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe feestdagen zitten er weer op en januari is echt zo´n maand dat we teruggrijpen naar het eten van vroeger. Bijvoorbeeld deze jachtschotel naar een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Libanese keuken geldt als de meest verfijnde van de Arabische wereld. Shoarma is daar streetfood en vind je op elke hoek van de straat. Meestal lamsvlees en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEendenborst met soja, paksoi en sinaasappel Ingrediënten 3 tamme eendenborst 2 el sojasaus 2 el oestersaus 4 stronkjes mini paksoi of anders gewone paksoi 4 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : 4 ansjovisjes uit blik 1 teen knoflook 100 gram kippenlevers 1el kappers 75 gram prosciutto De schil van 1 citroen 6 blaadjes salie 4 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEr zijn heel wat recepten voor babi tjin of babi chin in omloop; dit is wel een heel makkelijke recept. Lekker junkfood; knapperig, vet en zoet. I ngrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 pers. 500 g. speklappen, zonder zwoerd 2 fijngesneden sjalotten sap van 1 citroen 1 fijngesneden teentje knoflook versgemalen peper en zout[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Gehaktballetjes: 200g varkensgehakt of gemengd gehakt 1 1/2 eetlepels vissaus Nuoc-mam 1/4 theelepel zout ¼ theelepel versgemalen peper 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlFegato alla salvia Ingrediënten : 1 dunne plak kalfslever p.p. verse salieblaadjes 1 teen knoflook bloem drupje citroensap peper en zout Bereiding: Bak de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl Marinadetijd ca. 8 uur Ingrediënten voor 4 pers: 4 kalkoenfilets/schnitzels (500 g) 3 artisjokken (uit de diepvries - Turkse winkel) 1 sjalot[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 8 varkensfiletlapjes à la minute 4 el gehakte peterselie 2 el gehakte munt 2 el fijngehakte (knoflook)bieslook 2 el fijngehakte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlScottadito alla salvia e limone Ingrediënten voor 4 personen: 16 lamskoteletjes 1 grote citroen (biologisch) extravergine olijfolie salie zout[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLamskoteletjes met salie en citroen, lekker alternatief voor het bekende peterselie-knoflookmengsel. Ingrediënten : Lamskoteletjes 1 grote citroen olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOp de cursus Indonesisch koken leerden wij semoor kip te maken. Mijn fototoestel had het toen net begeven, dus kon ik jammer genoeg geen foto's maken. Ik heb[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl