Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Varkensschnitzel met pikant-zurige saus Heel wat anders dan ein Schnitzel mit Pommes Ingrediënten : 4 lapjes varkenslende of schnitzels à 150 gr 1 lente-ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg varkensvlees, in blokjes 4 teentjes knoflook, fijngesneden 1/2 rode of groene chili, gehakt 1 eetlepel witte azijn zout en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 60 ml olijfolie 60 ml citroensap 60 ml witte azijn 2 tenen knoflook, fijngehakt 1 theelepel gemalen komijn 1 theelepel gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg rundergehakt, 2 eieren, 100 g paneermeel (kijk goed naar mengsel) 1-2 el Dijon mosterd, 1 el worcestershiresauce Voldoende tijm (droog[...]
Bron: smulweb.nlIngredienten: - 500 g varkenshaas - zout en peper - roomboter Voor de vijgensaus: - 1 el gezouten roomboter - een kleine rode ui, gehakt - 6 rijpe vijgen, in[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 6 personen 1 kg rundergehakt, 2 eieren, 100 g paneermeel (kijk goed naar mengsel) 1-2 el Dijon mosterd, 1 el worcestershiresauce Voldoende tijm (droog[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de gehaktballen: 500 gram gehakt halfom 4 witte boterhammen zonder korst 1 kopje melk 2 sjalotjes of een kleine ui 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de gehaktballen: 500 gram gehakt halfom 4 witte boterhammen zonder korst 1 kopje melk 2 sjalotjes of een kleine ui 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlEr moet meer gebarbecued worden! Huh? Nu? In de herfst!? Ja, waarom niet? Het hoeft echt niet altijd zomer te zijn om de barbecue aan te steken. Neem het van[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlWeer een heerlijk recept van Jamie Oliver, dit keer uit het boek Jamie in 15 minuten. De rijst moest al 10 minuten koken en daarna 10 minuten rusten, dus de 15[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 4 rode uien (gepeld en elk in 6 partjes gesneden) 1 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 gr) 1/2 eetlepel balsamicoazijn (wit) 50 gr boter 8[...]
Bron: ah.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAan het volgende recept zal ik weinig woorden vuil maken. Dit is een van mijn favoriete gehaktballenrecepten. Het recept is niet van mij, maar van Onno Kleyn.[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlDikke is zelf omnivoor in de ruimste zin van het woord en altijd benieuwd naar nog onbekende smaken. Binnen ons gezin Sigi wordt deze nieuwsgierigheid niet[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlEigenlijk is dit en Hollands gerecht waar men over hachee met rode kool spreekt en dat meneer rotzooivrij wou eten toen hij een rode kool ontdekte in ons[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beWeer een heerlijk recept van Jamie Oliver, dit keer uit het boek Jamie in 15 minuten. De rijst moest al 10 minuten koken en daarna 10 minuten rusten, dus de 15[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl