Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Het gebeurt niet vaak, maar Meneer kwam met een recept aan. Dít moesten we echt eens maken! Toen hij na een week vroeg waar het toch bleef, besloot ik het voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn de herfstvakantie mocht ik in mijn eentje vier dagen naar Ierland. Dit was alweer een hele tijd geleden en het was wel nodig. Al was het maar om mijn Ierse[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlDe Kerstallerhande is uit! En er staan weer heel veel lekkere recepten in. Vandaag meteen maar één uitgeprobeerd: Rollade Wellington. Ik heb ook nog een[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEr stond al een tijdje een winterbarbecue in de planning en het was dagenlang ideaal winterweer met knisperende kou en sneeuw, maar uitgerekend vandaag werd er[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten: 1 pond riblappen 1 ui, grofgehakt 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 grote rode peper, zaad eruit 1 kleine groen peper 1 dessertl. komijnzaad 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAlle ingredienten Ik heb de smaak wat kip-stoof gerechten helemaal te pakken. Ik pakte er van de week maar eens een oud scheursel bij. Dat scheurde ik jaren[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlHoiiiii lieve lezers! Daar ben ik weer hoor! En I knowwww 't heeft veel te lang geduurd :P Maar goed... Mijn avondeten.. Ik verwacht dit keer voor 't eerst[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten 800 g gekruide ribbel partjes met knoflook en rozemarijn (zak 600 g, diepvries) 2 schaaltjes schouderkarbonades (a 360 g) 2 el olijfolie 2 x[...]
Bron: ah.nlBoeuf Bourgignon is Frans voor rund bereid in rode wijn, bij voorkeur een wijn uit de Bourgogne-streek, waar dit gerecht vandaan komt. Vroeger was het[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlAls je thuis je Kerstmenu bedenkt maar het dan elders moet klaarmaken loop je soms tegen onverwachte problemen aan. Een mooi groot stuk kalkoenfilet, in België[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beEr lag nog een prachtige rosbief van de Baambrugse koe in de vriezer. Tussen al het kerstreceptengeweld zag ik dit recept in de Hallo Jumbo. De spruitjes komen[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlRunderstoof met pruimen Op momenten dat ik mij moe en uitgeblust voel, ga ik graag in de keuken aan de slag! En dan niet om schoon te maken, maar wel om een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen weekendje Ardennen tussen feestdagen en feestdagen blijkt de perfecte afleiding. Mét op de terugweg een culinaire pitstop bij de Carrefour Planèt te[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe peterselie is hard aan het groeien in de tuin. Er is weer genoeg verse voorraad. Het verse groen is gelijk verwerkt in dit gerecht. De ui en de erbij[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappels (in blokjes) 2 theelepels chilipoeder 3 eetlepels olie 2 varkensfiletlapjes 2 teentjes knoflook (in plakjes)[...]
Bron: ah.nlEen paar dagen geleden kreeg ik op Facebook een reactie op een recept met pompoen: "Leuk, maar ik hou meer van zoete aardappel." - "Oké, wat is je favoriete[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlOk, de feestdagen liggen alweer veer achter ons, maar dat is geen enkele reden om jezelf niet te trakteren op dit heerlijke gerecht. En misschien is het ook[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kg kruimige aardappelen 400 gr boerenkool 1 kruidenbouillonblokje volle melk roomboter 2 el grove mosterd (versgemalen)p&z 2 el olijfolie 1[...]
Bron: smulweb.nl