Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Het gebeurt niet vaak, maar Meneer kwam met een recept aan. Dít moesten we echt eens maken! Toen hij na een week vroeg waar het toch bleef, besloot ik het voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSchnitzeltjes met gebakken uien. Jonge kapucijners van Hak. Aardappels uit de oven (eerst even voorgekookt) met olijfolie, rozemarijn, tijm, knoflook en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb bij Duikelman in de Ferdinandbolstraat een grandioos gietijzeren ovenschaaltje gekocht. 25 euro. Echt een toppertje voor aardappels uit de oven[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlrode ui, garam masala, gembersiroop, bruine suiker (gehakt/gemixt in keukenmachien), een beetje kruidenpasta uit een pataks pot (indiase currypasta mild),[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSmakelijke balletjes, maar niet perse heel authentiek. Dille is een bekend kruid in de Indiase keuken, maar je zal het niet zo snel tegen komen in dit soort[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEn deze had u nog van mij te goed na het recept voor Indonesische sperziebonen met tempeh uit het vorige blog. Indonesische kip in ketjapsaus recept als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe hamburger is niet meer wat het geweest is. Aan de ene kant van het hamburgerspectrum zit McDonalds’ kale Happy Meal-burgertje (zielig), en aan de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSukadelapjes, het minst fotogenieke stukje vlees! Ik heb een persoonlijke leverancier van gedroogde zwammetjes. Uit Noorwegen. Een goede collega van Meneer[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEr is eigenlijk geen reden waarom je niet zelf rauwe chorizo kan maken, maar erg voor de hand lag het ook weer niet. Toch vond ik dit recept van de River[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen goed recept! De avocado gaat heerlijk samen met de kip en het spek en de rozemarijn geven er net even wat pit aan. Ik was bijzonder tevreden met deze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVraag me niet hoe je het uitspreekt, ik had al moeite met de leestekens… Deze worstjes van de Balkan zijn het lekkerste als je ze op de barbecue maakt,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet Foodblog Event van deze maand wordt ingevuld door Joy of Food met als thema ‘vakantiegerechten’. Tja, dat moet in huize Marsepein haast wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk houd erg van de warme smaken van dit gerecht. Het is zoetig, kruidig en smelt haast in de mond. Het zal perfect zijn voor de wat koudere dagen, hoewel wij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit recept stond eerder in de Allerhande (nr 1/2008) en de ballen komen uiteraard niet op het bord van de restaurantgast te liggen, maar verschijnen op tafel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGehaktballetjes laten zich over het algemeen beroerd fotograferen, maar gehaktballen in biersaus maken pas echt een slecht plaatje. Het lukt me gewoon niet om[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEr stond al een tijdje een winterbarbecue in de planning en het was dagenlang ideaal winterweer met knisperende kou en sneeuw, maar uitgerekend vandaag werd er[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl