Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 815 recepten
voor 2 personen 10 olijven 200 gram rundertartaar 1 teentje knoflook 1 eetlepel vloeibare margarine 0,5 blik gepelde tomaten 0,5 dl.droge sherry 1 dl.bouillon[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 venkelknollen 2 eetlepels boter of margarine ½ groentebouillontablet 12 plakjes rauwe ham 4 lamsfilet (Ã 125 g) (versgemalen) zwarte[...]
Bron: ah.nlWe ontdekten nog een voorraadje bier in de kelder. En aangezien er bij ons in de winter bijna geen bier gedronken wordt, besloten we er mee te gaan koken. Ik[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frvoor 4 personen 8 lamskoteletten á 75 gr versgemalen zout en peper 1 eetlepel olijfolie 1 teentje knoflook 1 eetlepel citroensap takjes tijm, dragon en[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g basmatirijst 600 g sperziebonen 1 blik kokosmelk (400 ml) 3 bosuitjes 3 tomaten 3 eetlepels zonnebloemolie 1 schaal rundvleesreepjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 500 g mager varkensgehakt 4 bosuitjes, versnipperd 1½ theel. groene Thaise currypasta 2 theel. sereh (citroengras) op[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 350 g rijst (wit (zak a 1 kg)) 1 zak gebroken sperziebonen (500 g) 1 schaal runder (filetlapjes a la minute (ca. 300 g)) 2 eetlepels olie 2[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 750 gram rundvlees 2 uien, in stukken gesneden 4 rode paprika`s, in stukken gesneden 4 deciliter bouillon (rund) 2 deciliter rode wijn 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 50 g boter 2 maal 2 rundervinken 2 maal 500 gr hutspotgroenten (voorgesneden, ui/wortel) 2 zakjes aardappelpuree à la minute (pak a 3[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen -3 uien (fijngehakt) -3 eetlepels olijfolie -700 g mager rundvlees (in blokjes) -120 g geraspte (bloemige aardappel) -1 rode paprika (in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui 200 gram worteltjes 150 gram diepvries sperzieboontjes 4 aardappelen 1 pond magere lamslapjes 5 eetl. boter zout en peper 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zak kruimige aardappels (1 kg) 25 g boter 4 varkenslappen (400 g) 100 ml appelsap 1 potje zilveruitjes 1 zakje jus (met uitjes) 2 doosjes[...]
Bron: ah.nl