Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Eigenlijk wilde ik zo tegen het einde van het seizoen nog een keer wild maken, dus ging ik naar een grote boerderijwinkel hier in de buurt. Helaas was wild[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg runderfilet, in blokjes 1 takje tijm 1 laurierblad 1 takje rozemarijn 1 teentje knoflook plantaardige olie voor de[...]
Bron: allrecipes.nl625 gr aubergines overlangs in plakken van 1,5 cm, zout, 5 ons uitgebeende lamsschouder of bout in even grote stukken, olijfolie, saffraan, 1/2 tl gemalen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 400 gr varkensgehakt 400 gr rundergehakt 1 plakje gerookt spek, fijngehakt 2 kruidnagels knoflook, geperst handvol ijsbergsla of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Kalfsentrecotes (150-175 g per stuk) 3 eetl. olijfolie 2 eetl. notenolie zout en versgemalen peper voor de risotto: 3 sjalotjes 1/2 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram basmatirijst - 100 gram amandelen - 1 zakje saffraan - 150 gram rozijnen - 2 uien - 2 limoenen - 2 aubergines - zout en peper - 6[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 1 grote biologische of scharrelkip in 4 stukken - 2 uien, grof gesneden - 4 el olijfolie - 1 tl gemberpoeder - 1 tl kaneel - een flinke snuf[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: 1 Kg. kippenonderbouten 600 cl. water Zout (naar smaak) Gemalen zwarte peper (naar smaak) Gehakte peterselie 1 Pakje saffraan Aardappelen,[...]
Bron: mijnspaansekeuken.blogspot.comIngrediënten ½ zakje amandelschaafsel (Ã 45 g) 1 sjalotje 2 eetlepels boter of margarine 1 teentje knoflook ½ pot vleesfond (Ã 380 ml) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g runderlappen 2 uien 1 rode peper 40 g boter 2 tl paprikapoeder pikant 1 tl gemberpoeder (djahé) ½ tl gemalen komijn (djinten) 1[...]
Bron: ah.nlThe horizon cookbook Een paar jaar geleden kocht ik de twee bij elkaar behorende delen van dit kookboek. Het zijn kookboeken (een met recepten en een met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen favoriet bij grote banketten en in het restaurant van Delia Smith in Engeland. Het is lekker en makkelijk vooruit te maken. Kipfilets met vel en bot liggen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHoe een mens toch kan veranderen ... Vroeger, tot zo'n 2 à 3 jaar geleden, was ik fan van de kookboeken van Colruyt. Als ik er eentje cadeau kreeg, was ik in[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beKonijn met pruimen en bruin bier is pure nostalgie en ook super lekker. Maar toen ik dit recept van konijn met Marokkaanse kruiden tegenkwam, dacht ik meteen,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.bevoor 4 personen Minstens 2 stukken konijn per persoon. 1/2 citroen p.pers. - genoeg honing om alle stukken mee in te wrijven - 2 handvollen druiven - thijm -[...]
Bron: smulweb.nl