Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 55 recepten
Ingrediënten 2 el hazelnoten ((bakje 95 g), grof gehakt) 4 el olijfolie 5 blaadjes salie (fijngesneden) 2 (herten)biefstukjes (op kamertemperatuur) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 ml sinaasappelsap 380 ml gevogeltefond 50 ml rode port 1 tl aardappelzetmeel 2 eendenborstfilets (kamertemperatuur) 1 el olijfolie zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (vastkokend) 2 x 250 g spruitjes (schoongemaakt (zak 350 gram)) 50 g boter 300 g biefstuk 1 ui (gesnipperd) 125 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 knolselderij (van ca. 800 g) 2 eetlepels olijfolie 1 ui (gesnipperd) 50 g snelkook zilvervliesrijst 1 pot vleesfond (380 ml) 2 x 225 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 el olijfolie 600 g kipfilet 450 g spruitjes (diepvries) 900 g aardappelpartjes met schil (zak à 450 g, diepvries) 4 tenen knoflook 50 g[...]
Bron: ah.nlIn de diepvries lag nog een beenhammetje naturel en het werd tijd dat daar iets meegedaan werd. In het blaadje van de Dirk stonden in oktober allemaal[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlVeel links en rechts gegeten deze dagen maar toch een avondje zelf gekookt. Dit recept komt uit het prachtige kookboek van Dirk Jan Zonneveld, "de Dutchman's[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 3 personen 3 sparerib van 500 tot 600 gram. zes dikke uien (twee uien per sparerib) in stukken 5 liter water bouillonblokjes negen dikke teentjes[...]
Bron: smulweb.nlDeze keer met kuitlappen op advies van @slagervanderzon, 1,5 kg. Die kuitlappen waren mooi ik ben helaas vergeten een foto te maken. Sorry. Vlees ruim van te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 600 gram magere runderlappen 60 gram boter Zout peper 2 uien 2-3 tenen knoflook 2 tomaten 3 kruidnagels snufje foelie 2 laurierblaadjes 1 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 3 sparerib van 500 tot 600 gram. zes dikke uien (twee uien per sparerib) in stukken 5 liter water bouillonblokjes negen dikke teentjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 750 g varkensfilet (of varkensfricandeau (stuk), op kamertemperatuur) 50 g boter 1 bol knoflook (in teentjes verdeeld) 1 el verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eendenborstfilets (a 300 g) gemalen piment 3 stevige appels (Elstar Braeburn) 3 el sherryazijn (of appelazijn) 3 el appelstroop 1 tl verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eendenborstfilets zout versgemalen peper 1 sjalotje 1 blikje bramen (200 g Jonker Fris) ½ dl medium dry sherry of witte port ½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el olijfolie 700 g panklare aardappelschijfjes 1 ui 200 g gesneden champignons 2 ribeyes 450 g spruitjes (diepvries) 100 g amandelen zet[...]
Bron: ah.nl