Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 62 recepten
voor 4 personen 1 el. plantaardige olie*750 gr.riblappen in blokken*350gr.verse zilveruitjes,gepeld*4 tenen knoflookfijngehakt*3 laurierbladen*10 zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg magere riblappen, in blokken 250 gr. zilveruitjes 4 teentjes knoflook, fijn 250 gr. gerookte magere spekreepjes 1 grote winterwortel in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 5 teentjes knoflook, geperst (u kunt ook knoflookpasta gebruiken) 1 Picanha (of Tri-Tip) van circa 1,5-1,8 kg 5 eetlepels olijfolie 500 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, geperst 500 g gehakt half om half 250 g champignons, in plakjes 1 blikje tomatenpuree 125 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram sucade lappen een flesje donker bier half potje zilveruitjes zout laurier ontbijtkoek boter Hulpmiddelen Snijplank braadpan[...]
Bron: smulweb.nl5 eetlepels gewone mayonaise 4 eetlepels normale ketchup 2 eetlepels piccalilly ( Dit maakt de saus fris ) (Een ingelegd mengsel van met name augurken,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR VLEES INGREDIËNTEN: 3 e olijfolie 1kg mager runderlappen in blokjes 2 uien in halve ringen 2 e bloem 3 e brandewijn 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlIn de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe keuken van Johanna vult zich met een heerlijke geur van een lekkere stoofpot. Een Boeuf Bourguignon staat op het vuur. Volgens een recept uit het laatste[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 500 g gehakt half-om-half 50 g boter 1/2 pot zilveruitjes zoetzuur (a 340 g) 100 ml ketchup 2 el donkerbruine basterdsuiker 1 zak gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kip van ongeveer 2 kg 2 eetlepels olijfolie 25 gr fijngehakte peterselie 25 gr in stukjes gesneden bleekselderij 1 el verkruimelde,[...]
Bron: smulweb.nl4 kipfilets 1 bakje champignons 125 g zilveruitjes 125 g spekreepjes 1 dl bruin bier 2 dl kalfsfond peper en zout boter Hulpmiddelen Aluminiumfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 aardappelen 2 eieren 1 klein uitje (bijv. zilverui) peper & zout 1 tl. bouillonpoeder 1 dl. olijfolie 1 kleine courgette per persoon 4 el.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg sukadevlees 3 tenen knoflook 1 middelgrote ui 1 winterpeen 1 selderiesteel 1 bos peterselie 4 takjes tijm 3 laurierblaadjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kg runderlappen 2 uien 100 g boter peper en zout 300 g knolselderij 300 g prei 200 ml vleesbouillon (van tablet of uit pot) 1 flesje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 5 teentjes knoflook, geperst (u kunt ook knoflookpasta gebruiken) 1 Picanha (of Tri-Tip) van circa 1,5-1,8 kg 5 eetlepels olijfolie 500 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kalkoenfilets (à 150 gr.) 6 dadels zout en peper 1 el halvarine 200 ml appelsap 4 kaneelstokjes 2 winterpenen (geschild en in dunne[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zak kruimige aardappels (1 kg) 25 g boter 4 varkenslappen (400 g) 100 ml appelsap 1 potje zilveruitjes 1 zakje jus (met uitjes) 2 doosjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 500 g mager lamsstoofvlees, in blokjes van 2-3 cm 1 ui, gesnipperd 1/4 theel. saffraan 5 dl kokendhete[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 eetlepels honing 6 eetlepels olijfolie 6 lamsracks 1 pot zilveruitjes ((340 g), uitgelekt) 2 laurierblaadjes 25 ml rode wijn 2 pakken[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 varkensschnitzels (ongepaneerd) 5 el olijfolie 2 tl gedroogde salie 12 plakjes Parmaham (2 pakjes a 75 g) 2 el zilveruitjes (potje 340 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 eetlepels olijfolie 1 zakje verse krieltjes in de schil (500 g) 1 zakje panklare sperziebonen (250 g) 2 theelepels shoarmakruiden 4[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 flinke kalkoenfilet 1 flesje Barbar bier 4 zilveruitjes met groen fijngesnipperd 2 teentjes knoflook fijngesnipperd wat vers gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram riblappen (in stukken van 2x2 cm) 2 uien (in ringen) 250 gram winterpeen (in plakjes) 3 tenen knoflook (in plakjes) 750 milliliter[...]
Bron: smulweb.nl