Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 61 recepten
400 gram kipfilet, 3 stelen bleekselderij, stukje prei, 1 winterpeen, blikje maïs, sojasaus, olie, tomatenketchup, suiker Snijd de kip in blokjes van 2 cm.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlvoor 4 personen 750 gram riblappen (in stukken van 2x2 cm) 2 uien (in ringen) 250 gram winterpeen (in plakjes) 3 tenen knoflook (in plakjes) 750 milliliter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 echt dunne langwerpige runderlapjes (dikte van een schnitzel) Hier in Duitsland koop je deze lapjes als "Rindsrouladen" . plm. 12 dunne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram riblappen (in stukken van 2x2 cm) 2 uien (in ringen) 250 gram winterpeen (in plakjes) 3 tenen knoflook (in plakjes) 750 milliliter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 echt dunne langwerpige runderlapjes (dikte van een schnitzel) Hier in Duitsland koop je deze lapjes als "Rindsrouladen" . plm. 12 dunne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 300 ml rode wijn * 150 ml rode-wijnazijn * 2 laurierblaadjes * 4 kruidnagels * 1 ui, in stukken * 1 winterpeen (250 g), geschrapt en in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 1 hele kip of 2 tot 4 bouten Olijfolie (ik neem zelfgemarineerde met citroen) 2 tenen knoflook, in stukjes 1 grotere ui, in blokjes 1 gele of[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 200 g pastinaken 600 g regenboog winterpeen (schaal) 1 kg roodschillige aardappelen 5 el arachideolie 2 el anijszaad 4 tl zeezout 525 g[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen * 300 ml rode wijn * 150 ml rode-wijnazijn * 2 laurierblaadjes * 4 kruidnagels * 1 ui, in stukken * 1 winterpeen (250 g), geschrapt en in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg sukadevlees 3 tenen knoflook 1 middelgrote ui 1 winterpeen 1 selderiesteel 1 bos peterselie 4 takjes tijm 3 laurierblaadjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg riblappen 500 gram uien 3 dl rode wijn 3 dl vleesbouillon (gemaakt van 3 vleesbouillon tabletten) 250 gram kastanjechampignons 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,2 kg lamsschouder 300 g tomaten 200 g gekookte kikkererwten 400 g winterpeen 150 g selderijstengel 400 g courgette 400 g aubergine 1-2 l[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 750 g runderriblappen 375 ml volle rode wijn 3 tenen knoflook 200 g winterpeen 2 stengels bleekselderij 2 uien 2 el olijfolie 10 g boter 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g rib-runderlappen 2 el grove mosterd 50 g boter 2 tenen knoflook 2 winterpeen 1 knolselderij 1 vleesbouillontablet 1 fles bier (op[...]
Bron: ah.nlIk kreeg van de week eters en ik wou iets traditioneels maken maar ook een beetje vernieuwend zijn. Nu had ik een paar weken eerder een paar schattige[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nl