Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Als je thuis je Kerstmenu bedenkt maar het dan elders moet klaarmaken loop je soms tegen onverwachte problemen aan. Een mooi groot stuk kalkoenfilet, in België[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten Porties : 6 1 el zonnebloemolie 500 g magere varkensschouder, in stukken gesneden 2 uien, fijngesneden 2 appels, geschild, zonder klokhuis[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kip, circa 1,7 kg, zonder organen 1 ui, in schijfjes gesneden 1 flink worteltje, grofgesneden 1 stengel bleekselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 limoen 4 kipbraadsticks 2 el olie 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 rode peper, in ringetjes 50 ml bruine rum (slijter) of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 el olie 600 g kipfilet, in blokjes van ca 4 x 4 cm 3 knoflooktenen, geperst 1 ui, gesnipperd 1 el koek- of speculaaskruiden 6[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 rode ui 7 el olijfolie 1 salie ½ el pijnboompitten 1 el blanke rozijnen 50 ml rode wijn 50 g broodkruim 750 g varkensrollade 4 takjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 fles witte wijnazijn (250 ml) 50 g suiker 2 eetlepels scherpe mosterd ½ theelepel gemberpoeder 1 ui (gesnipperd) 500 g pompoen (in[...]
Bron: ah.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen verwarmende herfsstoof Deze stoofschotel wordt gemaakt met kasteelbier. Je hebt verschillende soorten kasteelbier. Ik nam donker kasteelbier met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEigenlijk is dit en Hollands gerecht waar men over hachee met rode kool spreekt en dat meneer rotzooivrij wou eten toen hij een rode kool ontdekte in ons[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beGrieks gestoofd rundvlees Heus, ik heb me ertegen verzet. Het aller- allerlaatste wat ik kocht was een Benriner mandoline, daar was nog net een klein plekje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNiks is zo lekker als een boterzacht stuk rundvlees dat uit elkaar valt als je je vork erin prikt... :) Met een heerlijke ouderwetse smaak en een lekkere dikke[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlIn Belgenland is er vorig jaar een verkiezing geweest van 'de Belgische Klassieker in de Keuken', Op d'n televisie bij Jeroen Meus in het programma Dagelijkse[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl