Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 4 personen 4 stukjes ossenhaas ( 4x100 gram ) 1 pompoen 1 bosje groene asperges 1 bos bospeen 2 plakjes roggebrood 1 zwarte truffel viooltjes ([...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 2 ossenhaasjes zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 55 gram boter 1 blikje (170 gram) krab, uitgelekt 450 gram asperges,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 350 gr half om half gehakt zout, peper, gehaktkruiden, naar smaak olijfolie 300 gr bloemkool, in roosjes 300 gr gemengde[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 6 runderfiletmedaillons (ossenhaas) van plm. 120 gram (3 cm dik!) 60 gram pijnboompitten 100 gram zachte boter 1 eidooier 1 theelepel honing 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 schaal ovenklare rosbief (500 g) 200 g sugar snaps 200 g sperziebonen 250 g groene asperges 2 eetlepels vloeibare margarine 2 zakjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 hertenbiefstukjes 100 g groene aspergetips 1 rode ui 1 teentje knoflook 2 cm gemberwortel 1 rode peper 250 g kastanjechampignons 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappels (geschild) 150 g sperziebonen 1 zakje stoneleeks 1/2 pot (semi-)gedroogde tomaten 100 g groene aspergetips 100 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 125 g boter met zeezout (op kamertemperatuur) 80 g truffel-paddenstoelentapenade 700 g ossenhaas (op kamertemperatuur) 1 tl zeezout 4 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten: 400 gr dikke lende 150 gr kerstomaatjes 8 artisjokjes 1 bosje groene asperges z warte olijven zonder pit tijm 1 teentje knoflook olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen -1 kg rosbief (chateaubriand) -2 tomaten -6 sneden raclettekaas -2 el boter -peper en zout Voorbereiding -snij 6 schijfjes tomaat -snij de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g groene asperges 150 g rosbief (vleeswaren) zout en versgemalen peper 50 g pistachenoten, gepeld 40 g veldsla of jonge bladsla voor de[...]
Bron: smulweb.nlOp eerste kerstdag genoten wij een grandioos kerstdiner bij Tante Kee . Tante Kee is een charmant restaurant aan het water op het idyllische Kaageiland. Je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen -1 kg rosbief (chateaubriand) -2 tomaten -6 sneden raclettekaas -2 el boter -peper en zout Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én[...]
Bron: smulweb.nlOp eerste kerstdag genoten wij een grandioos kerstdiner bij Tante Kee . Tante Kee is een charmant restaurant aan het water op het idyllische Kaageiland. Je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl