Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
MERGUEZ Per kilo schapen of rund vlees: 250 gram rugvet 2 eetlepels zout 0,5 eetlepel kaneel 0,5 theelepel corianderzaad ( NIET vergeten!!!!!) 0,5 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 250 gr Runder gehakt ½ ui, fijn gesneden 1 tl tomaten- puree ½ tl gemalen komijn 1 tl zout Salsa 2 el mais 2 tomaten, in blokjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 300 gr paneermeel 1 eetlepel gedroogde oregano 1 theelepel gemalen komijn zout en peper naar smaak 2 eieren 4 (110 gr)[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 10 personen 2 tenen knoflook, geperst 1 pot Zaanse mosterd (335 g) 3 eetlepels vloeibare honing 1 eetlepel paprikapoeder 2 theelepels gemalen komijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 ribeyes of entrecotes, 2 el olijfolie, Voor de kruidenrub: 1/2 el paprikapoeder 1 thl gemalen komijn(djinten) 1 thl knoflookpoeder, 1/2 thl[...]
Bron: smulweb.nlIk had nog kangoeroevlees in de diepvries, uit het Lidl diepvrieskerstassortiment. Dit recept kan je natuurlijk ook met elk andere biefstuk of filet maken.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn Mexico wordt cacao ook wel gebruikt in hartige gerechten en vaak in dikke sauzen die uren (in)gekookt worden. Er schijnen oneindig veel varianten te zijn,[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlIngrediënten 1 theelepel venkelzaad (uit zakje venkelthee) 1 theelepel gedroogd korianderblad ½ theelepel gemalen komijn (djinten) ½ eetlepel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sinaasappel 4 eetlepels olie 1 eetlepel gemalen komijn (djinten) tabasco 4 hertenbiefstukjes 2 eetlepels zonnebloempitten 3 vleestomaten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak ontpitte pruimen (500 g) 2 el sesamzaad (bakje 100 g) 6 el olijfolie 8 uien (in ringen) 100 g rietsuiker 3 tl gemalen kaneel 1 kg[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 tenen knoflook 335 g Zaanse mosterd (pot) 3 el vloeibare honing 1 el paprikapoeder 2 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl peper 2 tl zout 1500[...]
Bron: ah.nlBurgers gemaakt van linzen. Gewoon uit blik. Echt lekker makkelijk. En zó lekker. Lijkt een beetje op falafel. Doe de linzen in een kom, beetje komijn &[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl. Heerlijk....weer eens een andere burger Met het vertalen had ik alleen beetje moeite Dirk wist wel wat cilantro was (kruiden) Maar de nederlandse[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlGisteren zijn we gaan eten bij Nuance in Duffel. Zeggen dat het top was, is eigenlijk nog het "understatement of the year". Ik heb genoten van de eerste tot de[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beWe kennen natuurlijk allemaal wel 'de bal gehakt' en dan natuurlijk vooral die van je moeder vroeger thuis. Bij ons thuis waren het platte ballen met een[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl