Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 77 recepten
Ingrediënten 50 g boter 1 kleine rode ui (in halve ringen) 1 eetlepel tomatenpuree 1 pot witte bonen (330 g) 1 theelepel tijm 1 zakje gekookte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 1 kg varkensfiletrollade beetje zout en peper eventueel vleeskruiden ruim braadboter (of vloeibaar bakvet) Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nl500 gram varkenshaas (in dikke plakken gesneden), 50 gram boter, 2 el kerrie, 4 tl bloem, 2 dl bouillon, 2 dl slagroom, evt. amandelschaafsel Verhit de boter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com50 g geraspte belegen kaas, 50 g verse roomkaas met kruiden (bijv. Boursin), flink veel grof gemalen peper uit de molen, 2 varkenshaasjes a ca. 250 g, 10[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 29 augustus 200 gram roomkaas, 2 teentjes knoflook (uitgeperst), 4 el rozijnen, 4 enkle kipfilets, 25 gram boter, 100 gram bacon (plakjes) Oven[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 ui, 4 speklapjes, 2 el ketjap, ½ tl djahe, 1 tl ketoembar, 1 tl koenjit, ½ knoflookpoeder, 3 el sweet chilisaus, 450 gram Oosterse roerbakgroenten[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comSpeklapjes moet je natuurlijk niet iedere dag eten, want ze bevatten veel vet. Maar af en toe een klein stukje, dat moet voor de meeste mensen geen probleem[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEen snelle manier om een varkenshaasje te bereiden, met als resultaat heerlijke kleine botermalse biefstukjes. Net zo zacht als een varkenstournedos, maar een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet recept komt van Allrecipes, heeft 376 viersterren ratings en is makkelijk te maken. Ingrediënten: 6 hamlappen olie en een klont boter 60 ml sojasaus (bijv.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKies kwaliteit Naar mijn idee hoef je niet iedere dag vlees te eten. Ik vind het altijd een uitdaging om een lekker maaltje te koken op basis van groenten.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl