Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Bocconcini di maiale Ingrediënten: 350 g varkensfiletlapjes 50 g rozijnen 50 g lenteui 30 g (taggiasca-)olijven, ontpit rode paprika knoflook rozemarijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVerrassend lekker en het deeg wordt extra kruidig door de rozemarijn. Ingredienten : deeg: 190 gram bloem 95 gram ijskoude roomboter, in blokjes 85 gram[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlChorizo Aardappeltjes met Gepocheerd Eitje Ingredienten: 2 personen. 300 gram aardappeltjes (in kwarten) 40 gram chorizo (in staafjes gesneden) 1 rode peper[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten 2 geroosterde paprika's (pot a 465 g) 50 g chorizoworst (stukje) 3 eetlepels fijngehakte peterselie (vers of diepvries) 2 varkenshaasjes 12[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g kruimige aardappels 2 grote koolrabi's 4 varkensfiletlapjes ½ eetlepel balsamicoazijn 3 eetlepels olijfolie extra vierge 2 rode[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g hamlappen (op kamertemperatuur) 2 theelepels Chinees vijf kruidenpoeder 50 g boter 50 g bakbacon 1 rode ui (gesnipperd) 2 teentjes[...]
Bron: ah.nlHet voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comZomer lijkt geen seizoen voor stoofpotjes, maar dit Spaanse chorizo kikkererwten stoofpotje kan eigenlijk goed in alle seizoenen. Dat kwam goed uit, want ik[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlGehaktballetjes zijn in Spanje een gekende tapa, maar worden ook als hoofdgerecht geserveerd. Meestal in een tomatensaus, of een saus op basis van amandelen.[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beIngrediënten 50 g boter 1 kleine rode ui (in halve ringen) 1 eetlepel tomatenpuree 1 pot witte bonen (330 g) 1 theelepel tijm 1 zakje gekookte[...]
Bron: ah.nlPas zei iemand tegen mij dat ik vaak spekjes gebruik. Dat klopt ook wel, het is een lekker pittige smaak en spekjes zijn redelijk lang houdbaar in de koelkast.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlBij ham denk ik toch altijd meer aan iets voor op je brood, dan voor bij het warm eten. Ja, grote hammen bij een buffet, maar dat past niet helemaal in de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlShaslick Toen ik van de week het verzoek kreeg hoe je shaslick kruiden maakt, Ben ik de kruidenhoek even in gedoken. Er stond nog geen recept van kruiden of[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 2 varkenshaasjes 3 eetlepels olie of vloeibaar bakvet 4 rode puntpaprika`s, in reepjes 1 teen knoflook 50 gram cashewnoten 100 ml kokosmelk 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo varkenshaas Verse rozemarijn (ongeveer 25 cm) 4 el olijfolie 8 el droge witte wijn 4 el rode balsamico Vers gemalen zwarte peper[...]
Bron: smulweb.nlDe laatste tijd ben ik samen met manlief helemaal gek op hamburgers! Geen pre-fab spul, of van de snackbar, maar gourmet burgers. Dus lekker vers en eventueel[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl