vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder cognac witte wijn

Gevonden 33 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Varkensfricandeau met appelsaus

Ingrediënten 2 stukken varkensfricandeau (a ca. 500 g) zout en peper 75 g boter 2 uien (in grove stukken) 1 grote appel (in kleine blokjes) 1 eetlepel[...]

Bron: ah.nl
Speklap met rodekool en gembersiroop

Ingrediënten 1 kilo aardappels (geschild) 2 uien (gesnipperd) 3 eetlepels zonnebloemolie 1 bakje mix voor babi ketjap 400 g speklapjes 4 eetlepels ketjap[...]

Bron: ah.nl

Speklapjes met witlof uit de oven

Ingrediënten 2 x 3 struikjes witlof ((ca. 650 g), in de lengte gehalveerd) 1 zak aardappelpuree (750 g, diepvries) 2 beschuiten (verkruimeld) 3 el[...]

Bron: ah.nl
Varkenshaas met balsamico-uien

Ingrediënten 6 el olijfolie 25 g boter 8 rode uien (in parten) 1 teen knoflook (in plakjes) 2 tl gedroogde salie 4 schaaltjes varkenshaas (a 250 g) 4 el[...]

Bron: ah.nl
Gestoofde hamlappen met rijst

Ingrediënten 4 eetlepels boter 500 g hamlappen (in kleine blokjes) 3 uien (fijngesnipperd) 300 g prei (in dunne ringen) 3 eetlepels grove mosterd 3[...]

Bron: ah.nl
Gebakken speklapjes met komkommersalade

Ingrediënten 1 zak aardappelen (kilo-tje iets kruimig, gehalveerd) 1 komkommer 1 teen knoflook (geperst) 250 ml Griekse yoghurt (beker a 500 g) 1 bakje[...]

Bron: ah.nl
Pepersteaks met röstiko's en appelcompote

Ingrediënten 1 1/2 zak röstiko's (bacon&ui (zak a 450 g, diepvries)) 1 zak spruitjes ((500 g), schoongemaakt) 30 g boter 2 x 2 pepersteaks (schaal 2[...]

Bron: ah.nl
Pikante chorizostoofpot met rijst

Ingrediënten 1 chorizoworst (250 g) 2 eetlepels olie 2 grote uien (in halve ringen) 350 g winterpeen ((zak 1 kg), in rechte plakken) 2 blikken[...]

Bron: ah.nl
Gesmoord varkensvlees

Ingrediënten 2 tomaten 3 bosuitjes 400 g hamlappen 2 el olie 3½ el Balinese kruidenpasta (zie tip) 4 el ketjap manis peper nootmuskaat zet alles op[...]

Bron: ah.nl
Varkensvlees met gember

Ingrediënten Porties : 4 400 gr rijst 4 eetlepels olijfolie 2 uien, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 600 gr hamlappen, in blokjes zout en[...]

Bron: allrecipes.nl
Traditionele sjasliek met a

voor 4 personen 500 gram blokjes rundvlees; 2 rode paprika`s, in blokjes; 2 uien, in kwartjes; 100 gram bacon, in blokjes; Turks brood, in stukken Voor de[...]

Bron: smulweb.nl
Spareribs in Amerikaanse barbecue marinade

voor 4 personen 4 flinke verse spareribs 2 uien (fijn) 2 teentjes knoflook (geperst) 2 el bruine basterdsuiker 2 el wijnazijn 200 ml tomatenketchup 4 el[...]

Bron: smulweb.nl
American Hamburger

voor 4 personen 1 kg rundergehakt 150 gr gerookte ham/bacon 100 gr vers geraspte Parmezaanse kaas 3 eetlepels Barbecuesaus of andere pittigesaus 1 eetlepel[...]

Bron: smulweb.nl
Spaanse kip met chorizo

Recept 2 uit Ik kook stoofschotels is er één met kip en chorizo. Ingrediënten gebruikt: 3kg kuikenbouten en kipdrumsticks, vier uien, 6 tenen knoflook, 2 rode[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Bacon, champignon en kruidenvulling

Ingrediënten Porties : 16 1/2 eetlepel olijfolie 250 gr dikke gerookt spek, gehakt of spekjes 10 - 12 champignons, schoon geborsteld 2 grote uien,[...]

Bron: allrecipes.nl
Traditionele sjasliek met a

voor 4 personen 500 gram blokjes rundvlees; 2 rode paprika`s, in blokjes; 2 uien, in kwartjes; 100 gram bacon, in blokjes; Turks brood, in stukken Voor de[...]

Bron: smulweb.nl
Souvlaki van varkenshaas

Ingrediënten 3 el olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 el paprikapoeder 2 el gedroogde oregano 300 g varkenshaas (in stukjes gesneden) 2 kleine[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy