Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
400 gram hamlappen, 1 grote ui, 350 gram tomaten, 50 gram boter, 2 teentjes knoflook, cayennepeper, kaneel, 2 dl hete bouillon, 1 el rode bessenjam o.i.d. 1/2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen 1 kg speklappen 1 t paprika 1 t mosterdpoeder 1 t uienpoeder 1 t knoflookpoeder 1/2 t cayennepeper 1/2 t chilipoeder 1/2 t zwarte peper 2 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 El Teriyaki saus 1 El. Rode wijn azijn 1 El. Sla Olie 1 Tl. Bruine suiker 1/2 Tl. Cayenne of Cajun peper 375 gr. Varkenshaas (optie: ananas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 grote sparerib stukken Voor de marinade: 5 el ketjap manis 2 el honing ½ mespunt cayennepeper 1 teen knoflook (geperst) 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kipfilets 4 plakken bacon 100 gr extra belegen goudse kaas ½ t cayennepeper 1 t knoflookpoeder 1 t paprikapoeder (mild) 1 t zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen MARINADE: 4 schouderkarbonade van de varken 1 e kerriepoeder 1/2 t knoflookpoeder 1/2 t korianderpoeder 1/4 t gemberpoeder 1/4 t cayennepeper[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 pot geroosterde paprika (met olie en knoflook (295 g), uitgelekt) 1 sjalot (gesnipperd) 2 eetlepels verse koriander (blaadjes) 2 el zure[...]
Bron: ah.nlHet recept is van Hugh Fearnly Whittingstall van The River Cottage in London. Hij noemt het vis-rizo, want het is vis gecombineerd met de smaak van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 500 g wortels, in dunne schijfjes 3 tenen knoflook, gepeld 5 theel. olijfolie 1½ dl kippenbouillon 3 theel. tomatenpuree zonder[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor het hoofdgerecht: 4 kippenpoten> 750 gram chorizo in stukjes van 2 cm> kilo vastkokende aardappelen in stukken> twee gepelde rode uien in[...]
Bron: smulweb.nlMet het lekkere gehakt van de paardenslager (70% paardenvlees, 30% varken) ga ik natúúrlijk gehaktballen maken. Maar wat mij be- treft moeten het wel van die[...]
Bron: mangerie.blogspot.com