chinese tomatensoep smulweb | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | vistaart jamie oliver | aardbeiensoep met citroensorbetijs | honig ovenschotel provencaal | boerenkool ovenschotel vegetarisch
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder eieren

Gevonden 17 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Eendenborst met olijventapenade

voor 4 personen 4 tamme eendenborstfilets 125 g zwarte olijven zonder pit 1 sjalot ½ teentje knoflook 1 gezouten ansjovisfilet 10 g basilicumblaadjes[...]

Bron: smulweb.nl
Varkenshaas met paprika

Ingrediënten Porties : 4 350 g basmatirijst en wilde rijst, gemengd 600 ml kokend water 2 sinaasappelen 1 el olijfolie, extra vergine 350 g varkensfilet[...]

Bron: allrecipes.nl

Gebakken varkensvlees met Thaise basilicum

Ingrediënten Porties : 4 Marinade 1/2 eetlepel suiker 1 theelepel zout 1/2 eetlepel lichte sojasaus of 1 eetlepel donkere sojasaus 1-2 eetlepels maïzena,[...]

Bron: allrecipes.nl
Een varkenshaas vol verrassingen

Varkenshaas (1 voor 2 personen) VOOR VULLING: ongekruid varkensgehakt zout peper gedroogde oregano tijm (weinig) knoflook, fijn zongedroogde tomaten uit olie,[...]

Bron: smulweb.nl
Gemarineerde speklappen

voor 4 personen Gemarineerde speklappen 2 eetl ketjap manis 1 eetl gembersiroop 1 eetl honing 4 speklappen Olijfolie voor de speklappen 2 eetl meel Rijst en[...]

Bron: smulweb.nl
Varkensmedaillons gegratineerd met tomaat en[...]

voor 4 personen 500 gr verse varkenshaas (medaillons) 2 el olijfolie Zeezout Zwarte peper 4 el paneermeel (of toastkruim) 100 g Parmezaanse kaas (geraspt) 3[...]

Bron: smulweb.nl
Varkenshaas met rauwe ham en grove pesto

Varkenshaas is redelijk makkelijk te bereiden en bijna iedereen vindt het nog lekker ook. Bovendien ziet zo’n schaal er mooi uit, dus het is ideaal[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Speklapje met honingjus en worteltjes

Ingrediënten 1 voordeelzak geschrapte worteltjes (500 g) 1 zak aardappelpuree (750 g, diepvries) 2 tl gedroogd basilicum (potje 11 g) 2 el olijfolie 2[...]

Bron: ah.nl
Varkenshaas en pijnboompitten in filodeeg

Ingrediënten 4 varkenshaasjes (op kamertemperatuur) 25 g boter 65 g pijnboompitten 30 g verse spinazie 1/2 zakje verse basilicum (a 15 g) 2 el olijfolie[...]

Bron: ah.nl
Magere varkensfricassee

Ingrediënten 300 g basmatirijst 2 el olijfolie 2 sjalotten (gesnipperd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 schaal varkensfiletlapjes à la minute ((300[...]

Bron: ah.nl
Geroosterde varkenshaas met spinazie en avocado

Ingrediënten 2 tl Indiase currypasta (pot 283 g) 1 teen knoflook (geperst) 1 sinaasappel (uitgeperst) 5 el olijfolie 1 varkenshaasje (ca. 250 g) 2 tl[...]

Bron: ah.nl
Gegrilde kip met granaatappelglazuur en[...]

Melissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Bloemkool Kip Pizza

Het is weer zaterdag... Geen betere dag voor een healthy 'cheat'. Wie lust er nou geen pizza op zaterdagavond?! Vaak worden ze gegeten in de vroege uurtjes na[...]

Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl
Bacon, Lettuce, and Tomato

BLT, het meest bekend als sandwich, vooral in Amerika. Die heb ik nog nooit zelf gemaakt, besef ik me nu. In het boek Simple Dinners van Donna Hay kwam ik het[...]

Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nl
Gemarineerde varkenshaas met mango en[...]

Ik heb sinds kort weer een abonnement van de Openbare Bibliotheek. De bibliotheek ligt voor mij op korte loopafstand en onlangs helemaal vernieuwd. Ondertussen[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Speklapjes in pikante saus

voor 2 personen Speklapjes in pikante saus Olijfolie om in te bakken 1 el Honing 4 takjes Rozemarijn 6 teentjes Knoflook 1 stukje Gember 1 rood Pepertje[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy