Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ingrediënten Porties : 2 1 eetlepel boter 1/2 Granny Smith appel, in blokjes 1/2 eetlepel gedroogde tijm gemalen zwarte peper naar smaak 40 gr gorgonzola[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 ui, gesneden 1 selderijstengel, gesneden 3 salieblaadjes, gesneden 1 takje rozemarijn, gesneden 1 teentje knoflook, gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 varkenshaasjes, in de lengte gehalveerd en platgeslagen 50 g rauwe ham (Parmaham) 12 hele salieblaadjes 125 ml slagroom 100 g gorgonzola,[...]
Bron: smulweb.nlVeel links en rechts gegeten deze dagen maar toch een avondje zelf gekookt. Dit recept komt uit het prachtige kookboek van Dirk Jan Zonneveld, "de Dutchman's[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl500 gram varkenshaas (in dikke plakken gesneden), 50 gram boter, 2 el kerrie, 4 tl bloem, 2 dl bouillon, 2 dl slagroom, evt. amandelschaafsel Verhit de boter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 2 varkenshaasjes, in de lengte gehalveerd en platgeslagen 50 g rauwe ham (Parmaham) 12 hele salieblaadjes 125 ml slagroom 100 g gorgonzola,[...]
Bron: smulweb.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had bij het recept van zuurkool met zalm en reuzenbonen als eens ontdekt dat zuurkool en vis goed met elkaar combineren. Ook in dit recept van saltimbocca[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlMet succes klaargemaakt uit Delicious. mei 2010: varkenshaas met champignonroomsaus en verse witte asperges. Zéker voor herhaling vatbaar! Het recept 4[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIngrediënten 4 varkenshaasjes (op kamertemperatuur) 25 g boter 65 g pijnboompitten 30 g verse spinazie 1/2 zakje verse basilicum (a 15 g) 2 el olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 ml slagroom 1 pot vleesfond (380 ml) 3 eidooiers 1 el maizena 3 el mosterd 2 varkensfiletrollades (a 500 g) 500 g sjalotten 12 blaadjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g varkensfiletlapjes (in stukjes) 50 ml slagroom 2 el Japanse sojasaus 4 shoarmabroodjes (pak a 8 stuks) 1 komkommer (in blokjes) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g varkenshaas 1 el bloem 1 sjalot 150 g paddenstoelenmelange (schaaltje) 30 g boter 200 ml paddenstoelenbouillon (van tablet) 60 ml[...]
Bron: ah.nl