Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 103 recepten
voor 4 personen 2 varkenshaasjes zout en versgemalen peper olijfolie 50 g gemengde verse tuinkruiden zoals tijm, peterselie, basilicum, bieslook 75 geraspte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 700 g bloemige aardappelen, geschild en in blokjes gesneden 350 g sperziebonen 1 el olijfolie, extra vergine 400 g varkensfilet,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 g varkenshaas 300 g aardappels (droogkokend), geschild en gewassen 50 g roomboter 1 dl room (of melk) 0,25 l demi-glace (bruine basissaus,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels olijfolie 1 kleine ui, fijngesneden 4 varkensfiletlapjes (ong. 1,5 cm dik) 1/2 theelepel zout versgemalen zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1.5kg hele varkensfilets 2 teentjes knoflook, gehakt 15 olijven op olie, ontpit 1 theel mosterd zout en versgemalen zwarte peper[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels pittige mosterd met mierikswortel (of mosterd en mierikswortelpasta naar smaak) 1800 gr varkenshaas 1 ui,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 eetlepel extra vergine olijfolie, of meer indien nodig 1100 gr varkenshaas zout en peper naar smaak 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 1 rollade 2 kilo doorregen varkensvlees (of varkensfilet) 1 grote ui 5 teentjes knoflook 4 takjes verse peterselie bosje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg speklappen 1 t paprika 1 t mosterdpoeder 1 t uienpoeder 1 t knoflookpoeder 1/2 t cayennepeper 1/2 t chilipoeder 1/2 t zwarte peper 2 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg rundergehakt, 2 eieren, 100 g paneermeel (kijk goed naar mengsel) 1-2 el Dijon mosterd, 1 el worcestershiresauce Voldoende tijm (droog[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600g Ossenhaas (1 stuk) 1el Franse Mosterd 100g Parmaham, in dunne plakjes 1 eierdooier (losgeklopt) 25g boter 250g champignons 4 plakjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 beenham van ca. 650 g 3 sjalotjes (75 g) 1 teentje knoflook 1 theelepel verse tijmblaadjes 1 eetlepel fijne mosterd 1 eetlepel grove mosterd[...]
Bron: smulweb.nl