Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
Ingrediënten Porties: 10 900 gr stoofvlees rund, in blokjes 45 ml zonnebloemolie 4 runderbouillonblokjes 950 ml water 1 theelepel gedroogde rozemarijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlMERGUEZ Per kilo schapen of rund vlees: 250 gram rugvet 2 eetlepels zout 0,5 eetlepel kaneel 0,5 theelepel corianderzaad ( NIET vergeten!!!!!) 0,5 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1-1.5 kg varkensbuik (speklap met vel aan één stuk) (ik gebruikte meer een deel van de zijkant van de varken i.p.v. de buik[...]
Bron: smulweb.nlOssenworst is een van oorsprong èchte Amsterdamse worst die vanaf de 17e eeuw van ossen werd gemaakt. Ossen werden toen op grote schaal vanuit Duitsland en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 10 personen Rundvlees, kip of varken kan ook (zeer mager, er mag geen vet aan zitten 2/3 kopje Worcestersaus saus 2/3 kopje sojasaus 1 theelepel zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram (doorregen) schouder (of vers gedraaid varkensgehakt) 12 plakjes gezouten en gerookt buikspek, langwerpig peper en zout, versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 schouder-of halskarbonades boter (of reuzel) peper en zout, versgemalen Chutney olie 1 ui in ringen 2 tenen knoflook, in dunne plakjes 1/2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (iets kruimig) 50 g boter 1 schaal kalfssaucijzen (4 stuks) 1 bakje champignons ((250 g), in kwarten) 2 tl gedroogde tijm 1[...]
Bron: ah.nlVroeger (lees; zo’n 6 jaar geleden) at ik heeeel graag, zoals het een echte Brabantse betaamt, worstenbrood. Het liefst veel, niet vers, maar de soort[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlSmakelijke balletjes, maar niet perse heel authentiek. Dille is een bekend kruid in de Indiase keuken, maar je zal het niet zo snel tegen komen in dit soort[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTot voor kort had ik nog nooit van picanha gehoord, maar daar is nu verandering in gekomen. Picanha is in Brazilië het meest bekende en meest gegeten stuk[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlNiets is lekkerder op zo'n winterdag ; stoofvlees met kroketjes. Het brengt ons ook in de kerstsfeer.. Een beetje voorbereiding kan nooit kwaad. Ook geeft zo'n[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beOp de een of andere manier ben ik altijd moeite blijven houden met de Schnitzels die kant-en-klaar bij onze slagers te vinden zijn. Je weet niet wat voor vlees[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlNòg een hartig gerecht! We doen zot! Geen schrik, ik heb nog een aantal plannen om de zoetekauwen onder jullie te plezieren, wacht maar... Eerst dit geweldige[...]
Bron: celinebaktenbraadt.blogspot.be