Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Ingrediënten Porties: 10 900 gr stoofvlees rund, in blokjes 45 ml zonnebloemolie 4 runderbouillonblokjes 950 ml water 1 theelepel gedroogde rozemarijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1-1.5 kg varkensbuik (speklap met vel aan één stuk) (ik gebruikte meer een deel van de zijkant van de varken i.p.v. de buik[...]
Bron: smulweb.nlOssenworst is een van oorsprong èchte Amsterdamse worst die vanaf de 17e eeuw van ossen werd gemaakt. Ossen werden toen op grote schaal vanuit Duitsland en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 10 personen Rundvlees, kip of varken kan ook (zeer mager, er mag geen vet aan zitten 2/3 kopje Worcestersaus saus 2/3 kopje sojasaus 1 theelepel zwarte[...]
Bron: smulweb.nlVroeger (lees; zo’n 6 jaar geleden) at ik heeeel graag, zoals het een echte Brabantse betaamt, worstenbrood. Het liefst veel, niet vers, maar de soort[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlTot voor kort had ik nog nooit van picanha gehoord, maar daar is nu verandering in gekomen. Picanha is in Brazilië het meest bekende en meest gegeten stuk[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 2 personen 1 pond suddervlees van goede kwaliteit 2 tenen knoflook, fijngehakt 2 preien,dun gesneden 2 cm verse gember, fijngehakt 1 rode peper,ontdaan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr. mager rundvlees 2 eetlepels bloem 50 gram boter of olie om in te bakken 7 sjalotten, gepeld en gehalveerd 4 teentjes knoflook geperst[...]
Bron: smulweb.nlVandaag weer mijn hart opgehaald tijdens de diverse jaarmarkten. Vijf mei, dat is voor mij met saus op mijn bek op een dorpsplein onbeperkt beenham vreten. Ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVia de bloghop van Heleen kwam ik op een leuke site van Barbara waar ik een recept voor Indisch stoofvlees zag staan. Ik had er direct zin in maar heb het wat[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be