Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 54 recepten
Dit recept is van mijn moeder. Ze maakte kroketten op speciale dagen. Ze was dan druk in de weer met bouillon, ragout en eiwitten. De kroketten stonden een[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlVoor 2 personen: 2 ongepaneerde varkensschnitzels, 1 sjalotje, 100 gram champignons, 25 gram boter, 1 el bloem, 1 dl droge witte wijn, 1/8 liter slagroom, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com500 gram varkenshaas (in dikke plakken gesneden), 50 gram boter, 2 el kerrie, 4 tl bloem, 2 dl bouillon, 2 dl slagroom, evt. amandelschaafsel Verhit de boter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 24 november kipfilet blokjes aanbraden, preitje in dunne ringen snijden, erbij doen. 2 el kerriepoeder even meebakken, 200 ml slagroom erdoor roeren.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 4 KARBONADES 3 DECILITER APPELSAP 1 DECILITER ROOM 200 GRAM CHAMPIGNONS, in plakjes 1 UI, gesnipperd 2 TEENTJES KNOFLOOK, uitgeperst 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram gemengde paddestoelen of kastanjechampignons - 4 lente-uitjes - 2 theelepels gedroogde tijm - 4 ongepaneerde schnitzels - peper, zout[...]
Bron: smulweb.nlKalkoenfilet met pepersaus, een verrukkelijk, traditioneel kerstgerecht. Gebruik filets van ongeveer 500 gram, dan is de gaarheid tijdens het bakken goed te[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlKipfilet Agnès Sorel De Fransen zijn een eigenzinnig en chauvinistisch volk, dat weten we. En kom ze niet aan hun tradities en 'verworven rechten', want dan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept van kipfilet in romige witte wijnsaus komt uit een hele oude Allerhande. Ik maakte het vroeger vaak klaar bij feestelijke etentjes, zoals het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIk had al eens eerder een hartige taart met zuurkool gemaakt. Het recept van de zuurkooltaart met spekjes en ham heb ik inmiddels een paar keer klaargemaakt.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIk had bij het recept van zuurkool met zalm en reuzenbonen als eens ontdekt dat zuurkool en vis goed met elkaar combineren. Ook in dit recept van saltimbocca[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlLekker winterse kost: een stevige en verwarmende stoofschotel. Sinds ik heb ontdekt dat je rundvlees in de oven kunt stoven, doe ik het vaker. Bij stoven op[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDe nieuwste Delicious heeft als thema Bistronomie. De bistrokeuken vindt zijn oorsprong in Frankrijk en met name in Parijs. Laten wij daar nou binnenkort een[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl