Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Curry... Nog geen 10 jaar geleden zou ik bij dit woord gedacht hebben aan 'currysaus', de saus die je bij de snackbar over je frikadel speciaal krijgt...[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 4 personen 4 varkenssaucijzen 2 el olie 3 tenen knoflook, gesnipperd 1 rode peper, zonder zaadjes en fijngehakt 8 bosuitjes, in stukjes 6 el ketjap manis[...]
Bron: smulweb.nlKen Hom en Ching-He Huang zijn absoluut mijn favoriete chefs voor Chinese recepten. Al eerder beschreef ik het recept van rundvlees in oestersaus met[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlWat een lekker recept deze Aziatische biefreepjes met oestersaus. Het is een roerbakgerecht met reepjes biefstuk, ui, aubergine, oesterzwammen en taugé. De[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIn de Boodschappen staan diverse soorten schnitzels en een schnitzel met sesam hebben we nog niet eerder gegeten. Dus stond dit lapje vlees op het menu. Best[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlPas zei iemand tegen mij dat ik vaak spekjes gebruik. Dat klopt ook wel, het is een lekker pittige smaak en spekjes zijn redelijk lang houdbaar in de koelkast.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 300 gram biefstuk Zonnebloemolie Zwarte peper 300 gram rijst sojasaus ketjap 1/2 bouillonblokje knoflook (1 teentje) 400 gram roerbakgroente 1[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nlIngrediënten 300 g Gelderse worst 3 bosuitjes 6 eetlepels (zonnebloem)olie 1 zak minikrieltjes (gekruid, 725 g) 2 zakken Hollandse roerbakmix (a 400 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kipfilets 4 el teriyakisaus (flesje 240 ml) 1 zakje bosui ((3 stuks), in schuine ringen) zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlIk hou wel van recepten waarbij ik kan wisselen met groenten maar ook met het gerecht zelf. Neem nu deze kipschotel die smaakt heerlijk met pasta, rijst maar[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlHoi lieve lezers! Ik vond dat het vandaag weer eens tijd werd voor rijst! Dus ik zocht en zocht in de appie (dit viel wel mee) en vond... Conimex kip kerrie[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlJe hebt biefstuk en biefstuk... Soms is een biefstuk zo mals en zacht dat je hem zonder gebit op zou kunnen sabbelen... maar soms ook heb je een biefstuk die[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDoor de marinade krijgen deze runderspiesen een oosters tintje. Ik heb er ditmaal bewust voor gekozen om het niet te pittig te maken, maar als je van scherp[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlKen Hom en Ching-He Huang zijn absoluut mijn favoriete chefs voor Chinese recepten. Al eerder beschreef ik het recept van rundvlees in oestersaus met[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDit recept uit de Allerhande van maart zouden we al eerder eten. Maar na een mislukt avontuur met tofu hadden we het even gehad met de oosterse keuken. Vandaag[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen eenvoudige variant op een bekend Chinees gerecht kung pao kai. Makkelijk, snel, gezond en ook nog eens heel lekker ... en je kunt het gerecht zo heet maken[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl