Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 90 recepten
Ingrediënten voor 2 pers. 40g zachte boter 2 theelepels gehakte salie ½ theelepel chili vlokken 1 teentje knoflook, geperst zeezout en gemalen zwarte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit is een recept van Joep Habets en ik neem het schaamteloos letterlijk over, omdat het resultaat perfect was. Geen stress, want ondertussen heb je[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSalamelle al finocchio con verza e zucca Ingrediënten : 600 g verse varkensworstjes 400 g savooiekool 250 g geschilde pompoen venkelzaadjes rozemarijn tijm[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKipfilet Agnès Sorel De Fransen zijn een eigenzinnig en chauvinistisch volk, dat weten we. En kom ze niet aan hun tradities en 'verworven rechten', want dan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 4 schouderkarbonades olie honing marinade: 1 lente-ui of stukje prei 1 knoflookteen 1 Spaanse peper sojasaus 2 el kippenbouillon Shaoxing[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLomo saltado uit Peru Moestuin. Alle hedendaagse kookboeken gaan uit van de seizoenen en zelfs van de eigen moestuin. Zonder moestuin lijk je bijna niet meer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb al eerder geschreven over de nieuwste trend, de keuken uit Peru. Het eerste recept was lomo saltado , roergebakken biefstuk. Het is een vrijwel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 pers. 2 kipfilets 20 gr peterselie, fijngehakt 150g taleggio kaas, in reepjes gesneden 75 g boter 2 knoflook teentjes, fijngehakt 3 plakjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept komt van Allrecipes, heeft 376 viersterren ratings en is makkelijk te maken. Ingrediënten: 6 hamlappen olie en een klont boter 60 ml sojasaus (bijv.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: Tamme eendenborst(en) Chinees 5-kruidenpoeder 100 ml ketjap manis 3 el sojasaus 3 el honing Voor het krokante mengsel: 5 el cashewnootjes 1 rawit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlFegato alla salvia Ingrediënten : 1 dunne plak kalfslever p.p. verse salieblaadjes 1 teen knoflook bloem drupje citroensap peper en zout Bereiding: Bak de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl Marinadetijd ca. 8 uur Ingrediënten voor 4 pers: 4 kalkoenfilets/schnitzels (500 g) 3 artisjokken (uit de diepvries - Turkse winkel) 1 sjalot[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVarkensschnitzel met pikant-zurige saus Heel wat anders dan ein Schnitzel mit Pommes Ingrediënten : 4 lapjes varkenslende of schnitzels à 150 gr 1 lente-ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKipfilet gevuld met worstje naar recept van RAI Uno La prova del cuoco Van de vorige week had ik nog 2 ongebakken worstjes over. Deze heb ik gebruikt voor de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlScottadito alla salvia e limone Ingrediënten voor 4 personen: 16 lamskoteletjes 1 grote citroen (biologisch) extravergine olijfolie salie zout[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLamskoteletjes met salie en citroen, lekker alternatief voor het bekende peterselie-knoflookmengsel. Ingrediënten : Lamskoteletjes 1 grote citroen olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: ca.1 kilo kalkoen- of kipdrumsticks Marinade: 2 ingelegde citroenen (Turkse winkel) sap van 1/2 citroen 2 knoflooktenen, uit de knijper of vijzel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAgnello u verdètte per la Pasquètte Lam gecombineerd met ei en lentegroenten is het traditionele tweede Paasdag - Pasquetta - recept uit Bari in Puglia.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 4 halskarbonades a 150 g 1 takje salie 1 takje marjoraan 1 takje tijm 1 takje rozemarijn 1 takje peterselie 4 el olijfolie zout versgemalen peper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl