Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
Ingrediënten 1 ei 1 teen knoflook 148 g zongedroogde tomaten (pot à 295 g) 500 g rundergehakt 2 el paneermeel 2 tl gedroogde Italiaanse kruiden 3 el[...]
Bron: ah.nlAls ik bij mijn ouders ging eten in een weekend vroeg mijn moeder mij vroeger wel eens wat ik graag wilde eten. Ik heb daar vaak zonder te twijfelen direct[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIngrediënten 1 bakje groene pestodressing (100 g) 3 eetlepels slagroom 150 g kipfilet (in plakken van ca. 1/2 cm dik (vleeswaren)) 2 avocado's 2 bakjes[...]
Bron: ah.nlWaarom ben ik hieraan begonnen? De derde dag valt zwaar voor me. Ik heb de hele tijd trek in allerlei lekkers, overdag in snoepjes en in de avond wil ik chips.[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlOssobuco 750 gr Kalfslappen, in blokjes gesneden 100 gr Bleekselderij, klein gesneden 100 gr Wortel, klein gesneden 100 gr Ui, klein gesneden 200 gr Boter 800[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIk wou al een tijdje iets maken met polenta. Ik kwam het ingredient tegen in kookboeken en ik zag de chefs ermee in de weer op tv. En ik werd nieuwsgierig. Het[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlOw mensen, even een momentje.... Bron foto: Savory Simple Er zijn niet vaak receptjes die zó ontzettend lekker zijn, dat je ze het liefst de volgende dag weer[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlNou het duurde even, maar ik ben alle potten met zelfgemaakte appelmoes eindelijk kwijt! Na iedereen met sinterklaas een pot cadeau te hebben gedaan, was het[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlKip in rode wijn is wel bekend maar in witte wijn zie je niet zo vaak. Het leek me wel een beetje voorjaarsrecept dus helemaal voor deze tijd. En ook[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlVarkensfilet met mosterdsaus - Lonza alla senape De oudtestamentische spijswet ' Gij moogt geen bokje koken in de melk zijner moeder' had me er tot nu toe van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen paar weken geleden is er weer een nieuwe serie Masterchef Australia begonnen op Net5. Ik vind het één van de leukste televisieprogramma's en dat iedere[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDe nieuwste Delicious heeft als thema Bistronomie. De bistrokeuken vindt zijn oorsprong in Frankrijk en met name in Parijs. Laten wij daar nou binnenkort een[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlSalades zijn erg lekker op brood, toastje of door een salade. Maar in kant en klare salades zit tegenwoordig een indrukwekkende lijst van ingrediënten. Behalve[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlIngrediënten Porties: 4 4 lamsbouten 2 eetlepels olijfolie 2 stengels bleekselderij, in stukjes gesneden 1 ui, in stukjes gesneden 1 wortel, in plakjes 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kg konijndelen (bouten) 2 rode uien, gesnipperd 2 tenen knoflook, eventueel meer 1 blik gepelde tomaten 150 ml rode wijn 150 ml fond (kalf[...]
Bron: smulweb.nl400 gram kipfilet, 3 stelen bleekselderij, stukje prei, 1 winterpeen, blikje maïs, sojasaus, olie, tomatenketchup, suiker Snijd de kip in blokjes van 2 cm.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten 2 takjes rozemarijn 1 schaal rib/runderlappen (ca. 1 kg) 2 tenen knoflook (in plakjes) 2 el bloem 50 g boter of margarine 4 el olie 100 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 stengels bleekselderij 1 ui 2 tenen knoflook 250 g winterpeen 4 kippenbouten 4 el bloem 4 el olijfolie 400 ml volle rode wijn 400 g[...]
Bron: ah.nl