Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Het gebeurt niet vaak, maar Meneer kwam met een recept aan. Dít moesten we echt eens maken! Toen hij na een week vroeg waar het toch bleef, besloot ik het voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEn deze had u nog van mij te goed na het recept voor Indonesische sperziebonen met tempeh uit het vorige blog. Indonesische kip in ketjapsaus recept als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLigt het aan mij, of zijn het altijd mannen die geen botjes in hun vlees willen? Ik heb er nog nooit een vrouw over horen klagen, maar wel zat mannen die stuk[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk houd erg van de warme smaken van dit gerecht. Het is zoetig, kruidig en smelt haast in de mond. Het zal perfect zijn voor de wat koudere dagen, hoewel wij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen goed recept! De avocado gaat heerlijk samen met de kip en het spek en de rozemarijn geven er net even wat pit aan. Ik was bijzonder tevreden met deze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMeneer Marsepein is dol op obscure ingrediënten. Je maakt hem oprecht blij met een vage toko vol onbekende pakjes en zakjes (zolang het maar niet van een dier[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSukadelapjes, het minst fotogenieke stukje vlees! Ik heb een persoonlijke leverancier van gedroogde zwammetjes. Uit Noorwegen. Een goede collega van Meneer[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGehaktballetjes met salie en citroen recept voor 4 personen Bron: Italy on my mind Voor de gehaktballetjes: 500 gr half om half- of rundergehakt 1 kleine ui,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSmakelijke balletjes, maar niet perse heel authentiek. Dille is een bekend kruid in de Indiase keuken, maar je zal het niet zo snel tegen komen in dit soort[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen simpel recept met net even iets extra’s. Eet ze bij een romige pasta, of gewoon in plaats van een gewone gehaktbal. Omdat er maar weinig ingrediënten[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNa het perfecte broodje in deel 1 en een chutney die saus en iets zuurs met elkaar verbindt in deel 2 , houden we nog een onderdeel over. Het vlees. Per[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBak ongeveer 12 kippenpootjes in een beetje margarine goed bruin, geen zout of andere kruiden toevoegen. Breng in een braadpan een 1/2 kopje ketjap manis, 2[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl3 ons kogelbiefstuk 1 zak AH hollandse roerbakgroente 1 zakje Amoy Wok Express roerbaksaus zwarte peper scheutje gembersiroop mie Mie koken. Biefstuk in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlrode ui, garam masala, gembersiroop, bruine suiker (gehakt/gemixt in keukenmachien), een beetje kruidenpasta uit een pataks pot (indiase currypasta mild),[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb bij Duikelman in de Ferdinandbolstraat een grandioos gietijzeren ovenschaaltje gekocht. 25 euro. Echt een toppertje voor aardappels uit de oven[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSchnitzeltjes met gebakken uien. Jonge kapucijners van Hak. Aardappels uit de oven (eerst even voorgekookt) met olijfolie, rozemarijn, tijm, knoflook en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat is internet toch mooi. Dit recept sprong vrij rap van een Texaans blog naar allerlei andere foodblogs, waaronder een Australisch blog waar ik het oppikte.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl