Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Kneed 6 ons rundergehakt, 2 eieren, 2-3 eetlepels grove mosterd, 2-3 eetlepels ketjap, 120 gram paneermeel, 1 theelepel cayennepeper en 1 theelepel zout door[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHeerlijke kleverige speklappen... Een recept uit Boodschappen. Gebruik hiervoor de tabasco van tip36 , deze bevat per theelepel maar 35 mg natrium![...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlSommige smaken horen bij elkaar als Romeo en Julia, terwijl sommigen dan weer mekaars tegenpolen zijn. Maar tegenpolen, is dat niet juist wat de culinaire[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comDit zijn de allerbeste spareribs die ik ooit heb gegeten. Tijdens de studententijd ben ik volledig afgehaakt op spareribs. Het was een tijd van goedkoop en vet[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHamburgers ongezond? Niet als je ze zelf maakt! Met pure ingrediënten en zelfgemaakte sausjes maak je er een heerlijke en gezonde maaltijd van! En de kids[...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlZó lekker, gewoon een goede gehaktbal! Mijn geheim was altijd al het toevoegen van een scheutje ketjap. En toen kwam ik een recept tegen van Jonnie de Boer,[...]
Bron: cressidabakt.blogspot.nlIngrediënten 200 g gele rijst 400 g pastinaken 2 el zonnebloemolie 1 portie gehaktballetjes uit de oven (zie recept elders op ah.nl/allerhande) 175 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ zakje verse bieslook (a 25 g) 125 g ricotta (kaas) 100 g geraspte Grana Padano (kaas) mespunt cayennepeper 6 plakken Parmaham zet[...]
Bron: ah.nlHeerlijke kleverige speklappen... Om je vingers bij af te likken! Ingrediënten: 1 klein blikje tomatenpuree 2 el honing 1 el geraspte gemberwortel 2 el[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDit recept stond eerder in de Allerhande (nr 1/2008) en de ballen komen uiteraard niet op het bord van de restaurantgast te liggen, maar verschijnen op tafel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAls je regelmatig een pepertje in het eten gooit, is het natuurlijk niet vreemd als je ook peperplanten in de moestuin zet. De Spaanse peperplant had ik in het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDit zijn de allerbeste spareribs die ik ooit heb gegeten. Tijdens de studententijd ben ik volledig afgehaakt op spareribs. Het was een tijd van goedkoop en vet[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl2 biefstukjes 1/2 tl cayennepeper 1 el olijfolie 2 tl milde paprikapoeder 2 plakken serranoham 200 ml volle rode wijn boter Bak de plakken ham in een droge pan[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 4 personen 1 grote ui, 400 gr. varkensgehakt,200 gr. tartaar, 1 theel. oregano, 1 theel. zwarte peper, zout, mespuntje cayennepeper, snufje nootmuskaat,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram rundergehakt 2eetlepels ketjap manis of iets meer 1 eetlepel grove mosterd of iets meer 0,5 theelepel zout 1 eetlepel Franse mosterd[...]
Bron: smulweb.nl