Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 147 recepten
gemaakt 20 oktober Deeg maken van: 450 gram bloem, 10 ml gist, 4 el olijfolie, 10 ml zout, 1 eetlepel suiker, 260 ml water, bosje bosuitjes in reepjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties: 4 bloem peper en zout, naar smaak 8 kippendijen, zonder huid en bot olijfolie klontje boter 2 middelgrote uien, gesnipperd 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 ongepaneerde varkensschnitzels (150 g per stuk) of varkensoesters peper en zout, versgemalen 4 plakken Parmaham, niet te dun gesneden 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg Iers rundergehakt 1 citroen 125 g gewelde abrikozen 4 beschuiten 2 appels 1 ei 2 theelepels zout 1 eetlepel kerriepoeder 1 eetlepel olie[...]
Bron: smulweb.nl1 halve kipfilet per persoon 2 gekneusde teentjes knoflook olijfolie en boter voor bakken gesmolten boter voor ovenschaal patentbloem goed op smaak gebracht[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 varkenshaas XL, circa 600 gram 1 heel ei 1 appel gesnden in ringen 150 gram prosuitto 1 theelepel tym 3 vellen bladerdeeg water 4x Smult +[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram gemengde paddestoelen of kastanjechampignons - 4 lente-uitjes - 2 theelepels gedroogde tijm - 4 ongepaneerde schnitzels - peper, zout[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 kipfilet (in blokjes) 100 gr witte bloem 120 ml koud water 1/2 eetlepel zout scheutje tabasco 500 ml slaolie sojasaus wasabi[...]
Bron: allrecipes.nlVoor 2 personen: 2 ongepaneerde varkensschnitzels, 1 sjalotje, 100 gram champignons, 25 gram boter, 1 el bloem, 1 dl droge witte wijn, 1/8 liter slagroom, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comFegato alla salvia Ingrediënten : 1 dunne plak kalfslever p.p. verse salieblaadjes 1 teen knoflook bloem drupje citroensap peper en zout Bereiding: Bak de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn de voorjaarsvakantie hadden we ongepaneerde schnitzels meegenomen naar een vakantiehuisje in Domburg. Toen we de voorbereidingen gingen treffen voor het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe peterselie is hard aan het groeien in de tuin. Er is weer genoeg verse voorraad. Het verse groen is gelijk verwerkt in dit gerecht. De ui en de erbij[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlOp de perzik en pijnboompitten na, komen alle ingrediënten vandaag uit Baambrugge. De groenten en kruiden uit eigen tuin en het kalfsvlees komt van de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVarkensfilet met mosterdsaus - Lonza alla senape De oudtestamentische spijswet ' Gij moogt geen bokje koken in de melk zijner moeder' had me er tot nu toe van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKipfilet gevuld met pesto en mozzarella 2 Kipfilets 2 Eetlepels pesto 1 Bol mozzarella 50 gr. Bloem 2 Eieren 200 gr. Broodkruim Verwarm de oven voor op 200[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlJe bent pro of je bent contra. Eenden- en/of ganzenlever laat niemand onverschillig. Maar da's een discussie die ik hier niet wil voeren. Ik vind het lekker en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be