Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties: 10 4 laurierbladeren 12 kruidnagels 7 foelieblaadjes 2 teentjes knoflook 55 gr bruine suiker 30 gr salpeter (optioneel) 450 gr zout[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 700 g runderriblappen 50 g boter 5 kleine uien 660 ml bokbier (Guinness of Kasteelbier) 10 kruidnagels 2 blaadjes foelie (gedroogd) 3[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen - 1 kilo witte asperges, - 1.5 liter kookvocht van de schillen, - 50 gram boter, - 50 gram bloem, - 1 bekertje room, - 4 eieren (hardgekookt)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram magere runderlappen 60 gram boter Zout peper 2 uien 2-3 tenen knoflook 2 tomaten 3 kruidnagels snufje foelie 2 laurierblaadjes 1 1/2[...]
Bron: smulweb.nlOssenworst is een van oorsprong èchte Amsterdamse worst die vanaf de 17e eeuw van ossen werd gemaakt. Ossen werden toen op grote schaal vanuit Duitsland en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHet gerecht voor 2 personen Ingrediënten voor 4 personen: 2 varkenshaasjes kruidenroomkaas Voor de marinade: 500 milliliter rode wijn of 500 milliliter witte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 8 personen VOOR DE BOUILLON: 1 kg platte rib 250 gr half om half gehakt (kleine balletjes van gedraaid) 1 mergpijpje 1 hamschijf met schenkel 3 L water 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 kg sudderlappen of braadlappen boter of margarine, naar smaak water, zoveel als nodig 1 ui, gesnipperd 1 tomaat, in stukjes 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1,5 liter koud water 250 gr runderpoulet 300 gr runderschenkel 2 theelepels zout 1 ui, in stukken 1 wortel, in plakjes 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 8 dunne speklapjes met dun zwoerd - 2 eetlepels oranjemarmelade - 1 mespuntje kaneelpoeder - 1 theelepel gemberpoeder of djahe - zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr runderlappen (versgemalen) peper, zout & nootmuskaat 50 gr boter + 2 el arachide-olie 4 flinke uien (in halve ringen) 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kippebouten of kalkoen- of kipfilets * zout * peper * 1 mespunt gemalen foelie * 1/2 theel. kerrie * 2 eetl. bloem * 2 eieren met 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nl