Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Dit is een van mijn favoriete slanke gerechten. Maar sowieso is wokken heel smaakvol en bovenal gemakkelijk. Belangrijk is dat het vlees genoeg tijd krijgt om[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 500 gr buikspek (speklappen) met zwoerd of varkensschouder (ik had speklappen zonder zwoerd) 2 eetl. bakolie 4 plakjes gember, ongeschild 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 700 g speklappen, elk speklap in vier gesneden (zo 4 cm stukken) 1 e pinda of zonnebloemolie 3 sjalotten, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 4 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo sucade of runderriblappen 4 uien 150 gr shiitake (of kastanjechampignons) 2 winterwortels 3 teentjes knoflook 2 steranijs 2 el Shaoxing[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo sucade of runderriblappen 4 uien 150 gr shiitake (of kastanjechampignons) 2 winterwortels 3 teentjes knoflook 2 steranijs 2 el Shaoxing[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr buikspek (speklappen) met zwoerd of varkensschouder (ik had speklappen zonder zwoerd) 2 eetl. bakolie 4 plakjes gember, ongeschild 1[...]
Bron: smulweb.nlHij at de Spicy Big Tray Chicken vier keer in een paar weken, soms alleen, soms met vrienden, in het onooglijk Chinees restaurantje Spicy Village , waar ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is Chinees Nieuwjaar en dat vieren we met de traditionele 'Drie kopjes kip' 三杯 鸡 sān bēi jī Origineel gerecht uit Ningdu in de provincie Jiangxi (zuid[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWe krijgen het al druk genoeg met de Kerstmaaltijd. Dus nu een heel makkelijk en smakelijk recept, 10 minuten werk en 2 uur stoven, en wat over is vriezen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl